Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Ataşehir Profilo Servisi
Ataşehir Profilo Servisi

Profilo Markası 1976 yılından bu yana hizmet veren ve dayanıklı ev aletleri sloganıyla bilinen bir Türk markasıdır. Profilo ürünleri ne kadar dayanıklı olsa da elbette ki dönem dönem kullanımları ya da farklı nedenlerden ötürü arıza gösterebilmektedirler. İşte bu noktada  Ataşehir Profilo servisi olarak biz devreye girmekteyiz.

Ataşehir Profilo Özel Servisi Olarak Hizmetinizdeyiz

Profilo 1976 yılından beri Avrupa ve Dünya çapında ürettiği çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, fırın, elektrik süpürgesi vb. ürünleriyle önemli bir yere sahiptir. Biz de İstanbul Ataşehir ilçesinde; Ataşehir Profilo Servisi olarak Profilo markasının adına ve kalitesine yakışır bir şekilde siz değerli Profilo kullanıcılarına hizmet vermekteyiz. Hepimiz evlerimizde beyaz eşya olarak bilinen buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ya da küçük ev aletleri olarak bilinen mutfak robotu, blender, saç kurutma makinesi gibi elektronik cihazları kullanmaktayız. Ancak bazen bu cihazlar arızalanıp kullanım dışı kalabilirler.

Ataşehir Profilo Servisi  0216 606 0 840 olarak biz tüm Profilo markalı küçük ev aleti ya da beyaz eşya, elektronik cihaz kategorisine giren cihazlarınız için kaliteli ve hızlı hizmet sağlamaktayız. Gündelik hayatımızda oldukça sık kullandığımız bu elektronik cihazlar her ne kadar kaliteli üretilmiş olsa da ani elektrik kesintileri, kullanım hataları ya da daha farklı sebeplerden dolayı ne yazık ki arızalanabilirler. Bu durumlarda haftanın 7 günü gerek internet sitemizden form doldurarak gerekse telefon numaralarımızdan bize ulaşarak hizmet alabilirsiniz. Bu cihazlarınızı en kısa sürede garantili olarak teslim edilmesini sağlamaktayız.

Neden Ataşehir Profilo Servisi Olarak Bizi Tercih Etmelisiniz?

  • Haftanın 7 günü ve günün tam 12 saati telefon numaralarımızdan ya da 24 saat internet sitemizdeki ulaşım formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.
  • Siz değerli müşterilerimize sağladığımız hizmetin arkasında olup garanti vermekteyiz.
  • Böylelikle cihazınız aynı sorunu tekrar yaşadığında tamamen ücretsiz olarak siz değerli Profilo kullanıcılarına hizmet vermekteyiz.
  • Küçük ev aletlerinizin onarımı için bize getirme ya da teslim almakta zorlanırsanız; kargo ile de gönderip yine kargo yoluyla teslim alabilirsiniz.
  • Kesinlikle verdiğimiz hizmetin arkasında olup memnuniyetinizi sağlamak ilk ve en önemli önceliğimizdir.0216 606 08 40

 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım