Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Acıbadem Goldstar Servisi
Acıbadem Goldstar Servisi

Acıbadem Goldstar Servisi on beş  yılı aşkın sürelik tecrübemizle beyaz eşya cihazlarınızda oluşan teknik arızalarınızı gidermenin yanı sıra bakım ve montaj hizmetlerimizide sunuyoruz.IKINOX ailesi olarak her yıl yenilenmeye ve sizlere daha iyi bir hizmet verebilmekiçin hep bir adım önde olmaya özen gösteriyoruz.

Acıbadem Goldstar Servisi

Acıbadem Goldstar Servisi olarak hizmet verdiğimiz ana ürünler;

·         Buzdolabı.

·         Çamaşır makinası.

·         Bulaşık makinası.

·         Fırın,Ocak.

·         Kurutma makinaları.

·         Ankastre cihazlar.

Goldstar Servis Acıbadem

Biz işimizin ehli, genç dinamik kadromuzla haftanın 7 günü 24 saat hizmetinizdeyiz. Acıbadem’de hazırda bulunan servis araçlarımızla sorunlarınıza sizi evinizde hapsetmeden, cihazlarınızı size yenisinin maliyetine çıkartmadan yenisi gibi sorunsuz hale getirecek şekilde tıkır tıkır çalışır hale getiriyoruz.

Acıbadem Goldstar Ankastre Servisi

Acıbadem Goldstar Servisi; Bilgisi, ustalığı veya donanımıyla hiç bir eksiği olmayan servis araçlarımız, yedek parçalar açısından son derece zengin yedek parça depomuz, aradığınız andan itibaren araçlarımızı size en hızlı şekilde ulaştırmayı hedefleyen çağrı merkezimiz ve servis operasyon birimimizle sorunlarınızı size sorun olmaktan çıkarıyoruz.

Acıbadem Goldstar Beyaz Eşya Servis

Sizde ekonomik, hızlı ya da sorunsuz hizmet almak istiyorsanız bizimle irtibat kurarak sorunlarınızdan kurtulun. Biz ustalığımıza çok güveniyoruz. Bu güvenimizi size sunduğumuz servis fişimizle bir yıl garanti vererek taçlandırıyoruz. Şunu bilmenizi isteriz tüm cihazlarınız bizimle uzman ellerde, güvendedir.Basit bir bilgiye ihtiyacınız olduğu takdirde hemen telefonla bilgilendirilirsiniz. Daha fazla bilgi verilmesini gerektiren karmaşık konular için ise tarafınıza ihtiyaçlarınızı tatmin edecek bilgileri vermek üzere uzmanlarımız sizinle temas kurar.

AcıbademGoldstar Servisi Çağrı Merkezi : 0216 606 08 40  FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR.

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım