Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Üsküdar Vestfrost Servisi
Üsküdar Vestfrost Servisi
Vestfrost Türkiye yeni tasarım, kullanışlı ürün gamı şunlardır;

·Ankastre ürünler.

·Buzdolabı.

·Çamaşır makinası.

·Bulaşık makinası.

·Ocak, fırın.

·Davlumbaz.

·Mikrodalga.

Üsküdar Vestfrost Servisi 

Üsküdar Vestfrost Servisi; Firmamız uzun yıllar boyunca düzenli, tecrübeli kadrosu ile yıllardır aynı yerinde müşterilerimize hizmet vermektedir. Vestfrost marka beyaz eşyalarınızı sağlıklı, profesyonel kadromuz ile bakım, onarım yapıyoruz.A sınıfı özellikleri, yanmaz/ yapışmaz hatta çevreye zarar vermeyen üretim malzemeleri, yıllara dayanıklılığı ile mutfaktaki en iyi yardımcılarınız olan ankastre ürünlerinizde arıza halinde Üsküdar Vestfrost Servisi; aramayı ihmal etmeyin, cihazınızı tehlikeye atmayın!

Vestfrost Servis Üsküdar

Üsküdar Vestfrost Servisi;Geniş araç filomuz, uzman teknik kadromuz, güncel ekipmanlarımız ve 15 yıllık sektörel tecrübeyle cihazlarınızın teknik ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Üsküdar IKINOX Servisi; Güvencesi ile uygun fiyatlarla beyaz eşya yıllık periyodik bakımları, montaj, tamir ve onarım işlemlerinden yıl boyu yararlanabilirsiniz.

Üsküdar Vestfrost Servis 

Üsküdar Vestfrost Servisi;Güçlü su püskürtme özellikleri, yoğun kirleri kolayca söken sıcak su güçleri, sarsılmayan ve baskıya dayanıklı raf üniteleri, zamandan ve enerjiden tasarruf ettiren teknolojileri, ergonomik dış tasarımları, mekanlarda şıklık yaratan görünümleri ile Vestfrost bulaşık makineleri sektörün en iyi cihazlarından olmaya devam etmektedir. Makinenizin ilk günkü performansını sürekli kılmak istiyorsanız; Arıza/ bakım taleplerinizi Üsküdar IKINOX Servisi; aracılığıyla karşılamanız gerekir.

Vestfrost Servisi Üsküdar

Üsküdar IKINOX Servisi olarak yolumuza itinayla devam etmekteyiz. Bizim sloganımız önce güven sonra zamanında hizmet ilkesiyle bağdaşarak yol almaktır.  Bu sebeple müşterilerimizi ve işimizi önemseyerek zevkle hizmet vermekten kaçınmıyoruz.Üsküdar Vestfrost Servisi

Üsküdar Vestfrost Servisi 

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım