Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Üsküdar Siemens Servisi
Üsküdar Siemens Servisi

Üsküdar Siemens Servisi  olarak beyaz eşya sektöründe hizmet verdiğimiz genel ürünler;

·Buzdolabı.

·Çamaşır makinası.

·Bulaşık makinası.

·Fırın, davlumbaz.

·Ankastre ürünler.

Üsküdar Siemens Servisi 

Üsküdar Siemens Servisi Marka ya da model ne olursa olsun gerek Siemens ya da başka marka için amaç hep aynıdır. Elbette fırın olsun, buzdolabı ya da çamaşır makinesi, ürün ne olursa olsun daha rahat ve kullanışlı ürünler için ekonomik bir bedeli gözden çıkartmak gerekir. Ancak beyaz eşya sektöründe ürünlerin hayatımıza sunmuş olduğu kolaylıkları düşününce insan o kadar da olsun diyor.

Siemens Servis Üsküdar 

Üsküdar Siemens Servisi olarak vazgeçilmez  yararları, tartışmasız çok büyük olan beyaz eşyalarınızın bakım veya onarımını bütçenize uygun  şekilde yapıyoruz. Uzman ekibimiz tarafından profesyonel çözümler üretiyoruz. Bu sayede kaliteli hizmetler  sunmaya çalışıyoruz.Beyaz eşya servisi diyerek geçiştirmeyin!

Üsküdar Siemens Beyaz Eşya Servisi  

Tüm sorunlarınızı gidermek için istediğiniz zaman yanınızdayız. Güven konusuna gelince tecrübeli, işinin ehli bir ekiple size her türlü sorunlarınızda yardımcı oluyoruz. Siz de beyaz eşyalarınızı emin ellere emanet ederek hemen çözüme ulaştırın!Siemens marka beyaz eşya ürünlerin teknik servisi, bakım, onarım ve  tamir hizmetlerini onbeş yılı aşkın süredir yapıyoruz. İstanbul ili Anadolu yakası genelinde faaliyet gösteriyoruz. Çalışmalarımızı dünya ölçeğinde yerine getiririyoruz.

Siemens Servisi Üsküdar

Üsküdar Siemens Servisi olarak müşterilerimize daha kaliteli hizmeti sunmak adına sürekli gelişmeyi öncelik biliyoruz. Sizlerin önerileriniz bizim için çok önemlidir. Tarafımızdan aldığınız hizmet hakkında düşünce, öneri ve görüşleri çağrı merkezimize bildirmenizi rica ediyoruz. Geri dönüşü yapılan tüm bildirimler uzman IKINOX özel servisi tarafından titizlikle incelendikten sonra gerekli işlemler başlatılıyor.

Üsküdar Siemens Servisi  

Değerli müşterilerimize sunulan hizmetin daha kaliteli olması açısından sürekli iyileştirmeler sunma arzusu peşindeyiz. Uygun fiyat ile kaliteli hizmet amacındaki firmamız, orijinal yedek parça stoğunu da sürekli genişletmektedir.


Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım