Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Üsküdar Profilo Servisi
Üsküdar Profilo Servisi

Yıllarca ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlayan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri servisi olan IKINOX, buzdolabı veya kombi gibi ev eşyalarının arızası durumunda size en kaliteli çözümü sunar. 

Üsküdar Profilo Servisi

Üsküdar Profilo Servisi;hizmet verdiği genel eşyalar; 

·     Derin dondurucu.

·     Buzdolabı.

·     Çamaşır makinası.

·     Bulaşık makinası.

·     Fırın.

·     Set üstü ocaklar.

·     Kurutma makinaları.

·     Ankastre cihazlar.

Profilo Servis Üsküdar

Üsküdar Profilo Servisi; Günümüz firma anlayışına paralel olarak üst düzey teknik donanım zenginliği ile çalışmalarını yürüten firmamız  aynı zamanda eğitimli uzman personel kadrosu ile hizmetlerinde devamlılık sergilemektedir.Profesyonel hizmet anlayışı, üst düzey müşteri memnuniyeti anlayışı ile hareket eden Üsküdar Profilo Servisi;, başarısını innovasyon hizmetlerinden almaktadır.

Üsküdar Profilo Servis 

Üsküdar Profilo Servisi; çevresindeki pazarda tüketici ilişkilerine satış sonrasında hız kazandırarak daha yaygın şekilde memnuniyeti devam ettirmektedir. Uzun süredir sektörde olmanın verdiği tecrübe ve özveri ile çalışmalarına devam etmektedir.Eşyalarınız zamanla deforme olabilir, bunun sonucunda ceşitli arızalar ortaya çıkabilir. Böyle bir durumda ihityacınız olan tek şey güvenilir bir servistir. İşimizin arkasında durarak sizlere güven aşılamaktayız. Sizler de genel eşyalarınızın profesyonel şekilde onarılmasını isterseniz bizlere ulaşabilir, arıza not bırakabilirsiniz. 

Üsküdar Profilo Beyaz Eşya Servisi 

Üsküdar Profilo Servisi; İstanbul içinde en bilinen ve tercih edilen adreslerden olan IKINOX beyaz eşya servisi, tüm elektrikli ev aletleriniz konusunda sizlere anında yardımcı oluyoruz.

PROFİLO markasının beyaz eşya, bakım, onarım ve montajını yapıyoruz. Sizler de tüm arızalarınız konusunda servisimizden istediğiniz gibi anında yardım alın! Uzman ekibimizin sunduğu kaliteli, güvenilir, uzun ömürlü hizmetler sayesinde artık beyaz eşyalarınız her zaman ilk günkü gibi olmaktadır.

Üsküdar Profilo Servisi 
Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım