Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Üsküdar Çamaşır Makinası Servisi
Üsküdar Çamaşır Makinası Servisi

Yıllarca ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlayan Üsküdar Çamaşır Makinası Servisi olan IKINOX, Üsküdar Çamaşır Makinası veya bulaşık makinasi gibi eşyalarının arızası durumunda size en kaliteli çözümü sunar. Ayrıca birçok ürünün yedek parçası rahatlıkla bulunmaktadır. Örneğin; buzdolabı yedek parça , çamaşır, bulaşık makineleri vb.

Üsküdar Çamaşır Makinası Servisi hizmet verdiği genel eşyalar;

·         Derin dondurucu.

·         Buzdolabı. 

·         Çamaşır makinesi.

·         Bulaşık makinesi.

·         Set üstü ocaklar.

·         Kurutma makinesi.

·         Ankastre cihazlar.

·         Kombi.

Üsküdar Çamaşır Makinası Servisi

Üsküdar Çamaşır Makinası Servisi Üsküdar civar semtlerine beyaz eşya bakım /onarım hizmeti vermekteyiz. Beyaz eşyalarınız zamanla deforme olabilir. Bunun sonucunda çeşitli arızalar ortaya çıkmakta. Böyle durumda ihtiyacınız olan tek şey güvenilir bir servis firmasıyla iletişime geçmenizdir. Yaptığımız bakım/onarım çalışmasının arkasında durarak sizlerin güvenini kazanmaktayız. Sizler de eşyalarınızı profesyonel ellere teslim etmek istiyor iseniz, bizlere ulaşarak arıza kaydı bıraka bilirsiniz.

Çamaşır Makinası Servis Üsküdar

Üsküdar Çamaşır Makinası Servisi Sizler de arıza çıkarmış ürünleriniz konusunda IKINOX servisi ile iletişime geçtiğiniz anda yardım alabilirsiniz. Uzman ekibimizin sunduğu kaliteli, güvenilir ve uzun ömürlü hizmetler sayesinde artık beyaz eşyalarınız her daim ilk günkü gibi olmaktadır.Üsküdar Çamaşır Makinası Servisi olarak siz değerli müşterilerimize, İstanbul Anadolu Yakası içinde tüm semtler anında yardıma imkanı sağlamaktayız. Profesyonel bir ekip tarafından sunulan hizmetlerimiz, tüm müşterilerimize yüksek memnuniyet sunmaktadır. Bu memnuniyet sayesinde bizler de kendimizi daha da geliştirerek, verdiğimiz hizmetlerin kalitesini artırmaktayız.

Üsküdar Çamaşır Makinası Servis

Üsküdar Çamaşır Makinası Servisi gibi birçok markanın beyaz eşya, kombi ve diğer elektrikli ev aletlerinin montajını, bakımını ve onarımını yapan IKINOX beyaz eşya servisi, bu konuda son derece titiz bir şekilde çalışarak hizmet sunmaktadır. Beyaz eşyalar konusunda Üsküdar ve çevresinde birçok kişinin ilk tercihi olan firmamız, uzman ekiplerle sunduğu, garantili hizmetleri sayesinde her zaman kendinden memnun bırakmaktadır.

Üsküdar Çamaşır Makinası Servisi

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 577 79 00 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım