Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Üsküdar Buzdolabı Servisi
Üsküdar Buzdolabı Servisi

Uzun yıllar boyunca ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlayan Üsküdar Buzdolabı Servisi olan IKINOX hizmetleri,  buzdolabı ve bulaşık makinesi gibi ev eşyalarının arıza yapması durumunda size en hızlı ve etkin çözümü sunmaktadır. Beyaz eşya sektöründe Üsküdar Buzdolabı Servisi hizmet verdiği genel eşyalar;

·Buzdolabı .

·Çamaşır makinesi.

·Bulaşık makinesi.

·Fırın, davlumbaz.

·Ankastre ürünler servisi.

Üsküdar Buzdolabı Servisi

Üsküdar Buzdolabı Servisi; Kurulduğu günden bu yana tek ilkesi hizmet kalitesi en üst seviyeye çıkartmaktır. Farklı ürünler üzerindeki arızaların sorunsuz giderilmesini amaç edinmiştir. Bünyemizde bulunan her markanın kendi kulvarında farklı ürün çeşitleri bulunmaktadır. Soğutucularda tutun da, pişirme gruplarına ve davlumbaz serisine kadar birçok farklı üründe oluşan arızaları gidermekteyiz.Üsküdar IKINOX Servisimiz uzman ekibimizle sorunlarınızı çözmektedir. Tam donanımlı uzman ekibimiz bakım, onarım ve montaj hizmetini garanti işçilikle sunmaktadır.

Buzdolabı Servis Üsküdar

Üsküdar Buzdolabı Servisi günlük hayatta kullanmakta olduğunuz beyaz eşyaların düzenli olarak aksamadan çalışmasını marka adına zorunlu hale getirmiştir. Beyaz eşyalar zamanla arıza açabilmekte ve oluşan problemler doğrultusunda bakım ihtiyacı doğabilmektedir. Tamir işlerinizi bize bildire bilir, dilerseniz acil notu bırakıp, aynı gün onarılmasını isteye bilirsiniz.Üsküdar Buzdolabı Servisi hizmet politikasında disiplinli çalışma çizgisinden hiç bir zaman çıkmamıştır.  Bünyemiz dahilinde tüm süreçler yönetim sistemi ile entegre edilerek, birbirini kontrol eden bir yapı geliştirilmiştir.

Üsküdar Buzdolabı Servis

Üsküdar Buzdolabı Servisibulunduğu tüm pazarlarda tüketici ilişkilerine satış sonrasında verdiği hizmete hız kazandırarak daha yaygın şekilde memnuniyeti devam ettirmektedir.Üsküdar Buzdolabı Servisi,müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. İstanbul’ un birçok ilçesine hizmet özel servis ağlarımız gün geçtikçe çoğalmaktadır.

Üsküdar Buzdolabı Servisi

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 577 79 00

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım