Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Ümraniye Windsor Servisi
Ümraniye Windsor Servisi

Ümraniye Windsor Servisi olarak; ilk önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Hizmet sektöründe onbeş  yıldır aktif rol almaktayız. Sadece bir alanda sıkışıp kalmayıp her alanda göz dolduran yenilikleriyle kendini müşterilerine adamış firma olmakla birlikte en önem verdiğimiz konulardan biri de sonsuz güvendir. Beyaz Eşya ürünlerin teknik servis hizmetlerini yaptığımız işlerde, verdiğimiz bir yıl garantiyle hizmette sınır tanımıyoruz.

Ümraniye Windsor Servisi 

IKINOX Ümraniye Windsor Servisi 15 yılı aşkın süredir hizmet veren firmamız, tecrübeli teknik kadroya sahiptir. Güvenilir ya da verimli ekip olma anlayışıyla; müşteri memnuniyetini kalite eşliğinde zamanında ilkesinden ödün vermeden dünya standartlarına uygun olarak hizmet sunmaktayız.

 

Siz müşterilerimize yardımcı olabileceğimiz başlıca beyaz eşyalar:

·Çamaşır makinesi.

·Kurutma makinesi.

·Bulaşık makinesi.

·Buzdolabı.

·Derin dondurucu.

·Ocak, fırın.

·Davlumbaz.

Windsor Servis Ümraniye

Ümraniye Windsor Servisi Her marka ürünlerin arıza ve bakım işlemleri için hizmet sağlayan uzman teknik servisi olarak, arızalanmış ya da bakım gereken ürünlerinizi gelişmiş ekipmanları ile kontrol ederek hızlı bir şekilde sorunlarınızı çözmektedir.

Ümraniye Windsor IKINOX Servisi, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Müşterilerimize sağladığımız servis hizmetleri şunlardır;

·        İşinde uzman personeller ile çalışmaktayız.

·        Doğru, yerinde ve zamanında tespitlerle ürünü tamir etmekteyiz.

·        Tamir sonrası ürünü sizinle birlikte kontrol ederiz.

·        Randevuya zamanında gideriz.

·        Müşterilerimize yedek cihaz tahsis ederiz.

·        Beyaz eşyalarınızın tamirini 1 yılgarantili olarak yapmaktayız.

Ümraniye Windsor IKINOX Acil Servisi %100 güvenilir, uzman teknik ekip, yaygın servis ağı ile 7/24 hizmet vermektedir.

Ümraniye Windsor Servis

IKINOX Ümraniye Windsor Servisi, hizmetlerimizden faydalanmak ve teknik bilgi almak için iletişim sayfasından bize ulaşabilir veya servis formunu kullanarak servis talebinde bulunabilirsiniz. 

Ümraniye Windsor  Beyaz Eşya Servisi 

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 577 79 00

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım