Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Ümraniye Vestfrost Servisi
Ümraniye Vestfrost Servisi

Tespitten çözüme tüm aksiyonları ve oluşturduğumuz müşteri memnuniyetini, bizimle beraber takip edebilirsiniz.

Ümraniye Vestfrost Servisi; IKINOX bünyesinde hizmet vermiş olduğumuz ürünler;

·Kurutma makinası.

·Bulaşık makinası.

·Çamaşır makinası.

·Buzdolabı

·Derin dondurucu.

·Ocak .

·Davlumbaz.

Ümraniye Vestfrost Servisi 

Ümraniye Vestfrost Servisi;Piyasada çok kaliteli beyaz eşya ürünleri olmasına rağmen belli bir zaman sonra hepsi arızalanmaktadır. Bu arızalanma hayatınızı oldukça fazla etkilemektedir. Uzun süre çalışmayan buzdolabı, fırın, davlumbaz gibi tüm elektronik eşyalarınız hepsi hayatımız için oldukça önemlidir. Arızalandığında yeni makine alır kadar para ödemek istemezsiniz. Bu tür önemli sebeplerden dolayı Ümraniye Vestfrost Servisi;hizmetlerimiz sizleri beklemektedir.

Vestfrost Servis Ümraniye

Ümraniye Vestfrost Servisi;Çamaşır makineleriniz, şebeke suyundan ya da kullandığınız deterjanlardan dolayı kireçlenebilir ya da arızalanabilir. Bir köşede yığılmış kirli çamaşırlarınız olsun istemezsiniz fakat makinenizi, uygun maliyetli, kaliteli onaracak servis bulmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Bazen bulaşıklarımızı fazla kalıntılı makineye koyduğumuz içi bazen şebeke suyumuzda dolayı, bazen elektrik akımından dolayı bulaşık makinelerimiz arızalanabilir. Ümraniye IKINOX olarak bir telefon kadar uzağınızdayız.

Ümraniye Vestfrost Servis

Ümraniye Vestfrost Servisi;Özellikle yaz aylarında sebzelerimiz hatta meyvelerimizin hızlıca çürümesi, yiyeceklerin soğukluğunu muhafaza edememesi gibi birçok buzdolabı sorunuyla karşılaşırsınız. En iyi markanın buzdolabını kullanıyor olsak bile dengesiz elektrik akımından en çok etkilenen beyaz eşyalar buzdolapları olduğu için sürekli arızalanabilir. Arızalanan buzdolaplarına çok para vermek istemiyor oluşunuzu anlayışla karşılıyoruz.

Ümraniye Vestfrost Beyaz Eşya Servisi 

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM: 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım