Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Ümraniye Seg Servisi
Ümraniye Seg Servisi

Ümraniye Seg Servisi olarak sektöründe tek adres olmak!

Kişi ya da firmalara çözüm odaklı, sorunsuz hizmet sunarak müşteri sadakati yaratmak! Müşterilerimizle birlikte oluşturduğumuz aileye güven aşılayarak, onların memnuniyetlerini sağlamaktır.

Ümraniye Seg Servisi 

Ümraniye Seg Servisi yıllar'dan beri Sizlere İstanbul - Ümraniye 'de hizmet sunmaktadır. Her daim daha iyi daha hızlı şekilde güvenli hizmetler vermekteyiz. Sizler için her zaman en tecrübeli ve işinde uzman teknisyenlerle çalılşmaktayız. Teknisyenlerimiz yeni gelişen teknoloji hakkında eğitime tabi tutulmaktadır.

Seg Servis Ümraniye

Aynı gün içerisinde servisimkanıyla sizleri olabildiğince kısa sürede arızalardan kurtarmaktayız. Yaşayacağınız her sorunda bizi aramanız yeterlidir. Geniş kapsamlı çalışma alanlarımız olduğu için ekiplerimizi sizlere en kısa sürede yönlendirmekteyiz.

Ümraniye Seg Beyaz Eşya Servisi  

Profesyonel uzman kadrosu, Seg teknik servisi olarak sizlerin hizmetinizdeyiz.

Ümraniye Seg Servis olarak servis verdiğimiz genel eşyalar;

·Buzdolabı.

·Çamaşır makinası.

·Bulaşık makinası.

·Ocak, aspiratörler.

·Kombi.

·Kurutma makinaları.

·Ankastre cihazlar.

Ümraniye Seg Servis

Ümraniye Seg Servisi; Seg marka ürünlerin arıza ve bakım işlemleri için hizmet sağlayan uzman teknik servisi olarak, arızalanmış ya da bakım gereken ürünlerinizi gelişmiş ekipmanları ile kontrol ederek hızlı bir şekilde sorunlarınızı çözmektedir.Ümraniye Seg IKINOX Servisi, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.Ümraniye Seg IKINOX Acil Servisi %100 güvenilir, uzman teknik ekip, yaygın servis ağı ile 7/24 hizmet vermektedir. 

Ümraniye Seg Servisi 

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM: 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım