Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Ümraniye Finlux Servisi
Ümraniye Finlux Servisi

Ümraniye Finlux Servis İstanbul olarak eşyalarınızdaki içinde yaşamış olduğunuz sorunlar için güven, kaliteli işçilik, tamir ve aynı gün servis hizmeti sunuyoruz. Haftada yedi gün yirmi dört saat kesintisiz hizmet veriyoruz. Ümraniye bölgesinde uzun yıllardır çalışmaktayız. Profesyonel iş ahlakı ile tüm soru ve düşüncelerinizi baza alarak çalışma rotası belirliyor ve gerekeni yapıyoruz.

Ümraniye Finlux Servisi

Finlux marka beyaz eşya ürünlerinin teknik servisi, bakım, onarım, tamir hizmetlerini onbeş yıldır kurumsal olarak İstanbul ilimiz genelinde faaliyet gösteriyor. Çalışmalarımızı dünya ölçeğinde yerine getiriyoruz.

Ümraniye Finlux Servisi olarak günlük hayatımıza önemli katkılar sağlayan beyaz eşyalarınızın arızası durumunda size en kaliteli hizmet sunuyoruz. Başta Ümraniye olmak üzere hizmet verdiğimiz genel eşyalar;

·Buzdolabı.

·Çamaşır makinesi.

·Bulaşık makinesi.

·Ocak, aspiratörler.

·Kombi.

·Kurutma makineleri.

·Ankastre cihazlar.

Finlux Servis Ümraniye

Ümraniye Finlux ServisiFinlux marka ürünlerin arıza ve bakım işlemleri için hizmet sağlayan uzman teknik servisi olarak, arızalanmış ya da bakım gereken ürünlerinizi gelişmiş ekipmanları ile kontrol ederek hızlı bir şekilde sorunlarınızı çözmektedir.

Ümraniye Finlux IKINOX Servisi, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Ümraniye Finlux Servis

Müşterilerimize sağladığımız servis hizmetleri şunlardır;

·        İşinde uzman personeller ile çalışmaktayız.

·        Doğru, yerinde ve zamanında tespitlerle ürünü tamir etmekteyiz.

·        Tamir sonrası ürünü sizinle birlikte kontrol ederiz.

·        Randevuya zamanında gideriz.

·        Müşterilerimize yedek cihaz tahsis ederiz.

·        Beyaz eşyalarınızın tamirini 1 yılgarantili olarak yapmaktayız.

Ümraniye Finlux IKINOX Acil Servisi %100 güvenilir, uzman teknik ekip, yaygın servis ağı ile 7/24hizmet vermektedir.

IKINOX Ümraniye Finlux Servisi,hizmetlerimizden faydalanmak ve teknik bilgi almak için iletişim sayfasından bize ulaşabilir veya servis formunu kullanarak servis talebinde bulunabilirsiniz.

Ümraniye Finlux Beyaz Eşya Servisi

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 577 79 00

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım