Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Ümraniye Buzdolabı Servisi
Ümraniye Buzdolabı Servisi

Ümraniye IKINOX Servisi olarak beyaz eşyalarınızın ilk günkü performansları ile çalışmasını sağlayan, teknik bilgi ve tedarik desteği ile İstanbul Ümraniye nin en iyi firmaları arasında yer alan ekibimizin hizmet verdiği ürünler;

·Çamaşır makinesi,

·Bulaşık makinesi,

·Fırın,

·Buzdolabı,

·Ankestre set ,

Ümraniye Buzdolabı Servisi 

Ümraniye Buzdolabı Servisi;İhtiyacınıza göre evinize en uygun olabilecek modelleri seçin.Hacim, beyaz eşya alırken dikkat edilmesi gereken en önemli konudur. Öncelikle beyaz eşyanın yerleştirmek istediğiniz yere sığıp sığmayacağından emin olun.Beyaz eşya seçerken, ürünün fiyatından çok kullanım kolaylığı ve işleviyle ilgilenin.Teknik servis desteği olan markaları tercih edin.

Buzdolabı Servis Ümraniye

Ümraniye Buzdolabı Servisi;Cihazın ne kadar enerji tükettiğini gösteren “enerji sınıfı” birimine göz atın. Bu birim A harfinden F harfine giden sıralama ile verimliliği gösterir. A grubu, bu sınıflar içinde en verimlisi olup aynı performansı minimum enerji harcayarak yerine getirir.Herhangi bir elektrik kesintisinde sorun yaşamak istemiyorsanız, buzdolabınızı alırken öncelikle saklama süresine dikkat edin.

Ümraniye Buzdolabı Servis 

Ümraniye Buzdolabı Servisi; bakım arızalarını giderme hizmeti verdiğimiz gibi aynı zamanda Sizlerin de soru, öneri veya şikayetleriniz için müşterilerine son derece saygılı ve sadık bir şekilde çalışıp, herhangi bir aksaklık ve hizmet kusuru yaşatmamaya özen göstermektedir.Uzman veya alanında tecrübeli kişilerden hizmet almak için  firmamıza seçerek, bu isteklerinize cevap bulun!

Buzdolabı Servisi Ümraniye

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 577 79 00 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım