Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Sancaktepe Windsor Servisi
Sancaktepe Windsor Servisi

Sancaktepe Windsor Servisi; Beyaz Eşya sektöründe 15 yılı aşkın süredir hizmet vermekteyiz. Benimsediğimiz değerlere bağlı olarak, İstanbul piyasasında sürekli değişim gösteren müşteri isteklerini ve taleplerini en üst seviyede karşılamak ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlarız.

Sancaktepe Windsor Servisi

Sancaktepe IKINOX Beyaz Eşya Servisi Olarak Profesyonel hizmetler sağlayarak, hızlı ve yerinde montaj, bakım servis hizmetleri sağlanmaktadır.Yıllarca ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlayan Windsor servisi olan IKINOX, buzdolabı veya derin dondurucu gibi ev eşyalarının arızası durumunda size en kaliteli çözümü sunar. Sancaktepe Windsor Servisimizin hizmet verdiği genel eşyalar;

·        Derin dondurucu.

·        Buzdolabı.

·        Kombi.

·        Çamaşır makinesi.

·        Bulaşık makinesi.

·        Fırın, ocak.

·        Kurutma makineleri.

·        Ankastre cihazlar.

   Windsor Servis Sancaktepe

Sancaktepe Windsor Servisi; geçmiş yıllarda edindiği deneyim ve birikimleri ile üst seviyede hizmet anlayışını ilkesi olarak kabul eden firmamız, yüksek müşteri memnuniyeti prensibiyle hareket etmektedir.

Sancaktepe Windsor Servisi, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve diğer tüm beyaz eşyalar için hem bakım hem de tamir hizmeti almak için bizi güvenle arayabilirsiniz. Bizler memnuniyetinizi sunacağımız kalıcı çözümlerle garanti altına almayı ana hedef olarak belirledik.

Sancaktepe Windsor Servis

Sancaktepe Windsor Servisi;ürünlerin arıza ve bakım işlemleri için hizmet sağlayan uzman teknik servis olarak, arızalanmış ya da bakım gereken ürünlerinizi gelişmiş ekipmanları ile kontrol ederek hızlı bir şekilde sorunlarınızı çözmektedir.

Sancaktepe Windsor IKINOX Servisi, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Müşterilerimize sağladığımız servis hizmetleri şunlardır;

·        İşinde uzman personeller ile çalışmaktayız.Randevuya zamanında gideriz.

·        Doğru, yerinde ve zamanında tespitlerle ürünü tamir etmekteyiz.  Müşterilerimize yedek cihaz tahsis ederiz.

·        Tamir sonrası ürünü sizinle birlikte kontrol ederiz.   Beyaz eşyalarınızın tamirini 1 yıl garantili olarak yapmaktayız.

      Sancaktepe Windsor Beyaz Eşya Servisi

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım