Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

 Sancaktepe Westinghouse Servisi
Sancaktepe Westinghouse Servisi

Sancaktepe Westinghouse Servisi

Bütün bu özellikleriyle Westinghouse dizaynı, üstünlüğü kanıtlanmış bir teknolojidir. Westinghouse her zaman işlevselliği izler ve bu anlayışla Westinghouse, bir çok ürünüyle dizayn ödülüne layık görülmüştür.

 Westinghouse teknolojisi kullanıcıya pratik faydalar sunacak şekilde geliştirilir. Dolayısıyla, yenilikçi anlayışı,  ürünlerinin teknik özelliklerinde de kendini gösterir. Bugün Westinghouse adı, mutfak teknolojisinde başka hiçbir markanın sahip olmadığı bir ilerleme misyonu ile özdeşleştiriliyor.

Sancaktepe IKINOX Servisi Olarak Bulaşık Makineleri için söyleyebileceklerimiz;

Sevilerek yapılan her iş gibi, yemek hazırlamanın da sevimsiz yanları olabilir, birçokları için bu bulaşık yıkamaktır. Mutfak işinin bu kısmı, herhangi bir şekilde değil de mükemmel biçimde gerçekleştirildiği zaman ise, insan kendisini ne kadar rahatlamış hisseder. İddialı şefler, bütün mutfak cihazlarından bekledikleri performansı bulaşık makinelerinden de bekler. İstenen sonucu almanın en garantili yolu profesyonel bir cihaz kullanmaktan geçer. Bulaşık makineleri yemeğin hazırlanması sırasında alınan zevkin yemekten sonra da bozulmadan devam etmesini sağlamak üzere tasarlanmıştır.

 Sancaktepe Westinghouse Servisi, bulaşık makinelerinizden sürekli ilk günkü performansı alabilmeniz için servis ve bakım ihtiyaçlarınızı konusunda uzman teknik servis ekiplerimiz tarafından sağlamalısınız. Sancaktepe IKINOX Özel Servisi olarak hizmetinizdeyiz.

Sancaktepe IKINOX Özel Servisi; Westinghouse marka ürünlerin arıza ve bakım işlemleri için hizmet sağlayan uzman teknik servisi olarak, arızalanmış ya da bakım gereken ürünlerinizi gelişmiş ekipmanları ile kontrol ederek hızlı bir şekilde sorunlarınızı çözmektedir.

Sancaktepe IKINOX Özel Servisi, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Sancaktepe IKINOX Acil Servisi %100 güvenilir, uzman yetkili ekip, yaygın servis ağı ile 7/24hizmet vermektedir.

IKINOX Sancaktepe Özel Servisi, hizmetlerimizden faydalanmak ve teknik bilgi almak için iletişim sayfasından bize ulaşabilir veya servis formunu kullanarak servis talebinde bulunabilirsiniz.

IKINOX ÖZEL SERVİS TELEFON: 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım