Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Sancaktepe Seg Servisi
Sancaktepe Seg Servisi

Sancaktepe Seg Servisi IKINOX uzmanca yapılan bakım, onarım işlemleri  güvenliğinizin, ekonomik kullanım ve cihazınızın mükemmel bir şekilde işlevini yerine getirmesinin sürekliliğini sağlar.Sancaktepe IKINOX servisimizin hizmet verdiği ürünler ;

·Buzdolabı.

·Çamaşır makinası.

·Bulaşık makinası.

·Fırın, davlumbaz.

·Ankastre ürünler servisi.

Sancaktepe Seg Servisi 

Sancaktepe Seg Servisi tarafından düzenlenen yeterliliklerin değerlendirildiği sınav sistemlerini de içeren periyodik eğitimler ile eğitilmiş tecrübeli teknisyenler ile hizmet sunmaktadır.Beyaz eşyanızın dilinden en iyi IKINOX Servisiniz anlar!Bunun için gereken teknoloji, eğitimli ve uzman personel ve şeffaf servis anlayışı bilgisi olmak zorundadır. Cihazınızı teslim ettiğiniz kişinin beyaz eşyanızı ne kadar tanıdığını bilemezsiniz. Meydana gelen hasarın doğru tespit edilip onarıldığından emin olmalısınız!

Seg Servis Sancaktepe

Sancaktepe Seg Servisi Bir daha aradığınızda size tekrar hizmet edecek garantisini kimse veremez. Daha sonra beyaz eşyanızda bir sorun çıktığında karşınızda uzman bir kişi bulamaya bilirsiniz. Yapılan işlemler bize göre hem daha pahalı hem de daha sonra yol açacağı zararların maliyeti çok daha yüksek olabilir.Sancaktepe Seg IKINOX Servisi yapılan bakım ve onarımların kalite garantisini vermektedir. Beyaz eşyalarınızdaki beklenmeyen arızalarda hemen  Sancaktepe Seg Servisi arayarak servis hizmeti alabilirsiniz. Hizmet randevuları müşterilerin evde servis bekleme sıkıntısını çözmek üzere en kısa sürede verilmektedir.

Sancaktepe Seg Servis 

Sancaktepe Seg Servisi beyaz eşyalar bir evrim niteliği taşır. Stil ve tasarım konusunda lider yenilikleri beraberinde getirir. Tüketicilerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini doğru bir şekilde tespit ederek hem estetik hem şık hem de teknik yönden çözümler sunan Sancaktepe Seg Servisi beyaz eşyalar evinde vakit geçirmeyi sevenler için idealdir.

Seg Servisi  Sancaktepe

Sancaktepe Seg Servisi Servis randevuları müşterilerin evde servis bekleme sıkıntısını çözmek üzere saat aralığında verilmektedir. Seg ev aletlerinin sahip olduğu stil tasarımı ileri teknoloji ile inovasyon göstergesi olan yenilikçi hatlara, mükemmel biçimselliğe ya da kullanışlı bir yapıya sahip ürünlerde kendini bulur.

Sancaktepe Seg Servisi 

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM: 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım