Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Sancaktepe Çamaşır Makinası Servisi
Sancaktepe Çamaşır Makinası Servisi

Uzun zamandan beri beyaz eşya sektörüne önemli katkılar sağlayan Sancaktepe Çamaşır Makinası Servisi olan IKINOX, No-Frost buzdolabı veya çamaşır makinası gibi ev eşyalarının onarım ve bakımı durumunda size en kaliteli çözümü sunar.

IKINOX servisimizin hizmet verdiği genel eşyalar;

·No-Frost Buzdolabı.

·Fırın, ocak.

·Çamaşır Makinası. 

·Bulaşık Makinası.

·Kombi servisi.

·Ankastre ürünleri.

·Kurutma makinaları.

Sancaktepe Çamaşır Makinası Servisi 

Sancaktepe Çamaşır Makinası Servisi İşletmeler tarafından piyasaya sunulan markaların sayısı her geçen gün artmaktadır. Servisimiz İstanbul Sancaktepe de ikamet eden müşterilerimizin her gün onlarca hizmet talebine ivedi şekilde cevap vermektedir. Müşteri ihtiyaç analizleri aracılığıyla müşterilerin ihtiyaç duyabileceği ürünlerin geliştirme çabaları yapılarak, olası ihtiyaçları ilk olarak tatmin edilmektedir.

Çamaşır Makinası Servis Sancaktepe 

Sancaktepe Çamaşır Makinası Servisi olarak kaliteli, hızlı ve güvenli bir hizmet anlayışı olan firmamız, uzun  süredir sektörde olmanın verdiği tecrübeli özveri ile çalışmalarına devam etmektedir. Kullanım sırasında olumsuz durumlar ile karşılaşılması veya beyaz eşyaların mevcut performansından verim alınmaması gibi sorunlara yönelik Sancaktepe IKINOX servisi tarafından profesyonel hizmetler sunulmaktadır.

Sancaktepe Çamaşır Makinası Servis 

Kurumsal ve profesyonel hizmet standartları çerçevesinde sunulan Sancaktepe Çamaşır Makinası Servisi hizmetleri ile çamaşır makinelerinin arızalanmaları durumunda  kaliteli şekilde onarımının gerçekleştirilerek, daha uzun ömürlü bir kullanımının oluşturulabilmesi sağlanabiliyor.

Çamaşır Makinası Servisi  Sancaktepe

Sancaktepe Çamaşır Makinası Servisi Özellikle de günümüzde son derece önemli bir noktaya ulaşan zaman olgusu çerçevesinde bölge genelinde her zaman hazır durumda bulunacak, tam teşekküllü gezici servis araçları ile sunulan servis hizmetleri sayesinde arızalara  kısa sürede müdahalede bulunulabilmesi mümkün oluyor. Böylece  arızadan kaynaklanan sorunların ve aksaklıkların  kısa süre içerisinde giderilmesi mümkün oluyor.

Sancaktepe Çamaşır Makinası Servisi  

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 577 79 00

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım