Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Sancaktepe Buzdolabı Servisi
Sancaktepe Buzdolabı Servisi

Sancaktepe Buzdolabı Servisi olarak beyaz eşya, kombi ürünlerinizin, bakım, montaj ve arıza giderme sürecini profesyonel ve titiz adımlar izleyerek çözüme ulaştırıyoruz. Hızlı, garantili ve tecrübeli servisimizden siz de destek almak istiyorsanız,ulaşabilir, hizmet talebinde bulunabilirsiniz. Sancaktepe Buzdolabı Servisi olarak her türlü sorunun üstesinden gelen deneyimli personelimiz sürekli kendini geliştirerek, alanındaki teknoloji gelişmelerini yakından takip etmektedir.

Sancaktepe Buzdolabı Servisi

Sancaktepe Buzdolabı IKINOX Servisiolarak tamda burada devreye girmekteyiz. Konusun da uzman ekibimiz sayesinde ürünlerinize her türlü onarım parça değişimi sağlanarak arızanız giderilir.

IKINOX Sancaktepe Buzdolabı Servisi ürün hizmetleri şunlardır;

·        Ankastre ürünler.

·        Buzdolabı.

·        Çamaşır makinesi.

·        Bulaşık makinesi.

·        Ocak, fırın.

·        Davlumbaz.

·        Mikrodalga.

Buzdolabı Servis Sancaktepe 

Sancaktepe Buzdolabı Servisi; Her marka ürünlerin arıza ve bakım işlemleri için hizmet sağlayan uzman teknik servisi olarak, arızalanmış ya da bakım gereken ürünlerinizi gelişmiş ekipmanları ile kontrol ederek hızlı bir şekilde sorunlarınızı çözmektedir.

Sancaktepe IKINOX Servisi, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Sancaktepe Buzdolabı Servis

Sancaktepe IKINOX müşterilerimize sağladığımız servis hizmetleri şunlardır;

·        İşinde uzman personeller ile çalışmaktayız.   Randevuya zamanında gideriz.

·        Doğru, yerinde ve zamanında tespitlerle ürünü tamir etmekteyiz.   Müşterilerimize yedek cihaz tahsis ederiz.

·        Tamir sonrası ürünü sizinle birlikte kontrol ederiz.  Beyaz eşyalarınızın tamirini 1 yıl garantili olarak yapmaktayız.

·       Buzdolabı Servisi Sancaktepe

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 577 79 00

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım