Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Maltepe Vestfrost Servisi
Maltepe Vestfrost Servisi

Uzun yıllar boyunca ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlayan Maltepe Vestfrost Servisi IKINOX, buzdolabı ve kombi gibi ev eşyalarının bozulması durumunda size en hızlı çözümü sunar. Beyaz eşya servisimizin hizmet verdiği genel eşyalar;

·Buzdolabı

·Çamaşır makinası.

·Bulaşık makinası.

·Fırın, davlumbaz.

·Ankastre ürünler.

Maltepe Vestfrost Servisi

Maltepe IKINOX Servisi; beyaz eşya servisi kurulduğu günden bu yana farklı ürünler sunmayı kendine ilke edinmiştir. Bünyemizde bulunan her markanın kendi kulvarında pek çok üstün özellikleri bulunmaktadır. Soğutucularda geniş hacim, pişirme gruplarında mükemmel tasarımlar, davlumbaz serisinden üstün teknolojik aletlerine kadar servisimiz, tüm marka ve modellerde resmi belgeye sahiptir. Tam donanımlı uzman ekibimizle bakım, onarım ve montaj hizmetini garanti işçilikle sunarız.

Vestfrost Servis Maltepe

Profesyonel hizmet anlayışı, üst düzey müşteri memnuniyeti anlayışı ile hareket eden Maltepe Vestfrost Servisi başarısını innovasyon hizmetlerinden almaktadır. Maltepe Vestfrost Servisi toplam kalite politikasında stabilite sağlamıştır.Bünyemizdeki tüm süreçler yönetim sistemi ile entegre edilerek, birbirini kontrol eden bir yapı geliştirilmiştir. Bu yapı hedeflerimizi beslemektedir. Maltepe de bulunduğu tüm pazarlarda tüketici ilişkilerine satış sonrasında hız kazandırarak daha yaygın şekilde memnuniyeti devam ettirmektedir.

Maltepe Vestfrost Servis 

Maltepe Vestfrost müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Müşterilerimize sağladığımız servis hizmetleri şunlardır;

·İşinde uzman personeller ile çalışmaktayız.

·Doğru, yerinde ve zamanında tespitlerle ürünü tamir etmekteyiz.

·Tamir sonrası ürünü sizinle birlikte kontrol ederiz.

·Randevuya zamanında gideriz.

·Müşterilerimize yedek cihaz tahsis ederiz.

·Beyaz eşyalarınızın tamirini garantili olarak yapmaktayız.

Vestfrost Servisi Maltepe 

Maltepe Vestfrost Servisi günlük hayatta kullanmakta olduğunuz beyaz eşyaların düzenli olarak düzgün ve aksamadan çalışması zorunluluk halindedir. Beyaz eşyalar zamanla arıza açabilmekte ve oluşan problemler doğrultusunda bakım ihtiyacı doğabilmektedir. Tamir işlerinizi bize bildirebilir, dilerseniz servis notu bırakıp acil bir şekilde aynı gün onarılmasını isteye bilirsiniz. 

Maltepe Vestfrost Servisi

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım