Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

 Maltepe Sharp Servisi
Maltepe Sharp Servisi

Maltepe Sharp Servisi


Sharp yenilikler yapmak konusundaki kararlılığı güneş enerjisi, pil ve enerji yönetimi konularında yaşamları değiştiren gelişmelere imza atmasını sağlamıştır. Uzun zamandır topluma ve işletmelere fayda sağlayan benzersiz ürünler icat etmektedir. Sharp buzdolabı Türkiye teknolojisi tüm dünyada milyonlarca müşteri tarafından kullanılmaktadır.


Maltepe de bulunan Sharp özel servisimizin hizmet verdiği ürün gamı;

·    Buzdolabı.

·    Çamaşır makinası.

·    Bulaşık makinası.

·    Fırın, davlumbaz.

·    Ankastre ürünler.

Anadolu yakasının incisiyiz! IKINOX Özel Servisini  talep ettiğiniz durumda evinize kadar gelecek olan, alanında uzman servis elemanları  profosyonel ve ekonomik çözüm sunmaktadır. Aynı gün servis imkanı, kaliteli işçilik, güven eşliğinde, yaşamış oldugunuz sorunlar için tamir  hizmeti sunuyoruz.

Maltepe Sharp Servisi Hızlı, güvenli bir hizmet anlayışı olan firmamız uzun süredir sektörde olmanın verdiği tecrübe ve özveri ile çalışmalarına devam etmektedir.

Maltepe Sharp Servisi Beyaz eşya servisi Maltepecivar semtlerine beyaz eşya arıza servisi hizmeti vermekteyiz.


Haftanın 7 gün 24 saati, SHARP IKINOX özel teknik servisini arayabilir; beklemeden profesyonel hizmetimizden yararlana bilirsiniz.

·    Acil nöbetçi servisimiz mevcuttur.

·    Hizmet anlayışımız ivedi şekilde çözümler sağlamaktır.

·    Servis personelimiz için sağlık, hijyen kurallarına uyumludur.

·    Ürünlere yerinde bakım, onarım hizmetiyle sonuca varılır.

·    Uzun süreli tamir gereken veya servise götürülmesi zorunlu olan ürünlerde, müşteriyi güç durumda bırakmamak amacıyla çalışmalar yapmaktadır.


Maltepe IKINOX Servisi beyaz eşya servisi, bu konuda son derece titiz bir şekilde çalışarak hizmet sunmaktadır. Beyaz eşyalar konusunda Maltepe çevresinde birçok kişinin ilk tercihi olan firmamız, tecrübeli bir şekilde sunduğu, garantili hizmetleri sayesinde her zaman kendinden memnun bırakmaktadır.


Şirketimiz Anadolu Yakası'nın en odak noktasında Maltepe bölgesinde servis ağımız her geçen gün büyüyor. İş yeri ve aranılan her yer için, misyonumuz tüm dünyada insanların yaşam kalitesini artıracak benzersiz ürünlere çözümler yaratmaktır.


Acil servis desteği%100 güvenilir, uzman servis. Profesyonel Ekip.

SERVİSİ ÇAĞRI MERKEZİ IKINOX : 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım