Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kartal Windsor Servisi
Kartal Windsor Servisi

Kartal Windsor Servisi Türkiye ile mutfaklar, estetik ve fonksiyonel şekilde tasarlanan ürün detayı ile etkiliyecidir. Siyah veya almond renk seçenekleri ile ihtiyaçlarınıza uyum sağlamakta, ürünlerin kombinasyonu nasıl olursa olsun sonuç; paha biçilmez bir göz ziyafetine dönüşmektedir. Marka servisi olan Kartal Windsor Servisi IKINOX, ankastre mutfak cihazları gibi mutfak eşyanızın bakım ve onarım durumunda size yardımcı olarak, çözüm sunar.

Kartal Windsor Servisi

Kartal Windsor Servisi Ürün gamı şunlardır; 

·Ankastre set ürünleri.

·Buzdolabı.

·Armatür.

·Ocak, fırın.

·Davlumbaz.

·Mikrodalga.

Windsor Servis Kartal

Kartal Windsor Servisi beyaz eşya servisi için başvurabileceğimiz birçok konu bulunuyor. Fırınlardan başlayalım, fırınların yitme çekme durumunda rezistansı düşer ya da arıza yapabiliyor. Peki, bunu nasıl anlarsınız? Fırın ısıtma gücünü kaybeder ve yemeklerinizi çiğ bırakır.Bakım veya onarım gibi sebepten dolayı Kartal Windsor Servisi  hizmetlerinden yardım alabilirsiniz.

Kartal Windsor Servis 

Windsor ürünleri ile donatılmış bir mutfakta yemek pişirmenin, yemenin ya da misafir ağırlamanın verdiği memnuniyeti deneyimlemenizi istiyoruz. Bakım ve onarım uygulamalarında Kartal Windsor IKINOX servisi olarak hep yanındayız.

Windsor Servisi Kartal 

Kartal Anadolu yakasındaki bütün bölgelere çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı tamir, davlumbaz servisi ve ankastre ürünlerinin servis hizmetini ivedi şekilde sunmaktadır. Kurulmuş olduğu yıldan günümüze kadar müşterilerine daha kaliteli ürün ve hizmet sunabilmek için sürekli olarak kendini yenilemeye çalışıp günün gereksinimlerine cevap verebilmek amacıyla da gerekli adımları gerçekleştirmekteyiz.

Kartal Windsor Servisi 

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım