Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kartal Regal Servisi
Kartal Regal Servisi

Kartal Regal Servisi

Kartal Regal Servisi, beyaz eşyalar evlerin olmazsa olmazı ürünlerdir. Günlük yaşantımız da zaman kazanmamızı sağlayan ve işlerimizi kolaylaştıran vazgeçilmez makinelerdir. Bu eşyalar alındığı tarihten itibaren 2 yıl garantili olarak alırız. Gerek garanti kapsamında gerekte garanti kapsamı bittiğinde arıza yapabiliyorlar. Kartal Regal Özel Servisi, sizlerin her türlü bakım/ onarım işlerinize çözüm sağlamayı görev bilmiştir.

Beyaz eşyalar evlerimizde en sık kullandığımız, öyle ki bir makinenin arıza yapması bile günlük işlerimizi aksatmaktadır. Birçok sebepten doğa bilecek teknik arızalar olabilir. Mesela taşınma esnasında çamaşır makinesinin bir servis çağırılarak tamburunun bağlanması gerekmektedir. Eğer ki tambur bağlanmazsa taşınma esnasındaki hareketlilik tamburun yerinden kaymasına neden olur. Bu durum da çamaşırlarınızı yıkarken, özellikle sıkma bölümündeyken makinenin aldığı devirle tambur hızla döneceğinden sağa sola çarparak sürtünme olacak ve yüksek derecede gürültü çıkaracaktır.

Kartal Regal Servisi bu tarz sorunlarınızla karşılaşmamak adına nakliye işlemlerinden önce IKINOX Özel Servisimizi arayarak servis talebinde bulununuz.

Kartal Regal Özel Servisi olarak verdiğimiz bazı hizmetler;

·         Ankastre ocak.

·         Davlumbaz.

·         Buharlı pişirici.

·         Bulaşık makinesi.

·         Buzdolabı .

·         Çamaşır makinesi.

·         Kurutma makinesi.

·         Bulaşık makinesi .

·          Fırın.

Kartal Regal Özel Servisi; Vestel Regal Servis ürünlerin arıza ve bakım işlemleri için hizmet sağlayan uzman teknik servisi olarak, arızalanmış ya da bakım gereken ürünlerinizi gelişmiş ekipman ile kontrol ederek hızlı bir şekilde sorunlarınızı çözmektedir

Kartal IKINOX Özel Servisi, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Kartal Regal Özel Servisi Müşterilerimize sağladığımız servis hizmetleri şunlardır;

             İşinde uzman personeller ile çalışmaktayız.

             Doğru, yerinde ve zamanında tespitlerle ürünü tamir etmekteyiz.

             Tamir sonrası ürünü sizinle birlikte kontrol ederiz.

             Randevuya zamanında gideriz.

             Müşterilerimize yedek cihaz tahsis ederiz.

             Beyaz eşyalarınızın tamirini 1 yıl garantili olarak yapmaktayız

Kartal RegalIKINOX Acil Servis desteği %100 güvenilir, uzman yetkili ekip, yaygın servis ağı ile 7/24 hizmet vermektedir.

IKINOX Kartal Regal Özel Servisi, hizmetlerimizden faydalanmak ve teknik bilgi almak için iletişimsayfasından bize ulaşabilir veya servis formunu kullanarak servis talebinde bulunabilirsiniz.0216 606 0 840

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım