Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kartal Hotpoint Servisi
Kartal Hotpoint Servisi

Profesyonel uzman kadrosu, Hotpoint teknik servisi olarak sizlerin hizmetinizdeyiz.Kartal Hotpoint Servisi olarak servis verdiğimiz genel eşyalar;

·Buzdolabı.

·Çamaşır makinası.

·Bulaşık makinası.

·Ocak, aspiratörler.

·Kombi.

·Kurutma makinaları.

·Ankastre cihazlar.

Kartal Hotpoint Servisi 

Kartal Hotpoint Servisi yıllar'dan beri Sizlere İstanbul - Kartal'da hizmet sunmaktadır. Her daim daha iyi daha hızlı şekilde güvenli hizmetler vermekteyiz. Sizler için her zaman en tecrübeli ve işinde uzman teknisyenlerle çalılşmaktayız. Teknisyenlerimiz yeni gelişen teknoloji hakkında eğitime tabi tutulmaktadır. Aynı gün içerisinde servis imkanıyla sizleri olabildiğince kısa sürede arızalardan kurtarmaktayız. Yaşayacağınız her sorunda bizi aramanız yeterlidir. Geniş kapsamlı çalışma alanlarımız olduğu için ekiplerimizi sizlere en kısa sürede yönlendirmekteyiz.Takdir Sizden Hizmet Bizden!

Hotpoint Servis Kartal 

Garantili servisi ve bakım hizmeti sunan Kartal Hotpoint Servisi kısa sürede kalitesiyle müşterilerinden aldığı güçle, İstanbul’un lider servislerinden biri oldu. Beyaz eşyalarınızın bakımı, onarımı, tamiri, kurulumu gibi herşeyi gerçekleştirmekteyiz. En uygun fiyatlarda görevimizi yerine getiriyoruz.

Kartal Hotpoint Servis 

Telefon, faks veya online form aracılığıyla bildirilen tüm talepleri değerlendirir, dinler, anlar ve zaman kaybetmeden cevaplarız.Soru ya da görüşleriniz için, lütfen! Bizimle iletişime geçiniz! 

Hotpoint Servisi Kartal

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım