Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kartal Finlux Servisi
Kartal Finlux Servisi

Kartal Finlux Servisi İşletmeler tarafından piyasaya sunulan markaların sayısı her geçen gün artmaktadır. Kartal da ikamet eden müşterilerimize ve mahallelerine servisimiz her gün onlarca müşterinin hizmet talebine en hızlı şekilde hizmet vermektedir.

Kartal Finlux Servisi

Kartal Finlux Servisi 2000 li yıllardan beri; ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlamaktadır. Buzdolabı veya davlumbazlar gibi ev eşyalarının onarım ya da bakımı durumunda size en kaliteli çözümü sunar.Kartal çevresine hizmet verdiğimiz başlıca ürünler;

·Buzdolabı.

·Çamaşır makinası.

·Bulaşık makinası.

·Fırın, davlumbaz.

·Kombi.

·Ankastre ürünler.

Finlux Servis Kartal 

Kartal Finlux Servisi Geçmiş yıllardan beri edindiği deneyim ve birikimleri ile üst seviyede hizmet anlayışını ilkesi olarak kabul eden firmamız, yüksek müşteri memnuniyeti prensibiyle hareket etmektedir.Beyaz eşyaların arıza yapmaması için periyodik bakımların uygulanması gerekir. Uzman ekip tarafından saat sınırı olmadan hizmet vermekteyiz.Kartal Finlux Servisi profesyonel ve konusunda uzman yenilikçi felsefeleriyle ve kapasitelerini arttırmak amacıyla yaptıkları çalışmalarla, sektördeki meslektaşlarının daima bir adım önünde olmayı biliyorlar. Profesyonel hizmet anlayışı, üst düzey müşteri memnuniyeti anlayışı ile hareket etmekteyiz.

Kartal Finlux Servis 

Finlux IKINOX Servis; ev aletleri zamanla size çok büyük sorunlar yaşatabilir. Maddi manevi sıkıntı çekmek istemiyorsanız buzdolabı, kombi gibi ev aletlerinizin düzenli olarak bakım yapılması gerekir. Kartal Finlux Servisi uzun  yıllardan beri halkı için çalışmakta zor durumda kalmamanız mağdur olmamanız için elinden gelen her şeyi yapar.

Finlux Servisi Kartal 

Kartal Finlux Servisi Sizlere her daim kaliteli uygun fiyat sunan Servisimiz ödemelerde her zaman kolaylık sağlar. Sizlere eft, banka kartları ile ödeme veya kapıda elden nakit ödeme gibi seçeneklerde sunar. Kaliteyi  en üst seviyede yaşamak siz değerli müşterilerimizin de hakkıdır. Kaliteli hizmeti ve uygun fiyatı almak için sizlerde 7/24 kurumsal firmamıza ulaşabilir taleplerinizi iletebilirsiniz .

Kartal Finlux Servisi 
Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım