Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kartal Eloctrolux Servisi
Kartal Eloctrolux Servisi

Kartal Eloctrolux Servisi IKINOX, ankastre mutfak cihazları gibi mutfak eşyanızın bakımı durumunda size yardımcı olarak, çözüm sunar.

IKINOX Kartal Eloctrolux Servisi olarak hizmet verdiğimiz ürünler;

·Ankastre ürünler.

·Buzdolabı.

·Çamaşır makinesi.

·Bulaşık makinesi.

·Ocak, fırın.

·Davlumbaz.

·Mikrodalga.

Kartal Eloctrolux Servisi 

Eloctrolux beyaz eşya servisi için başvurabileceğimiz birçok husus bulunuyor. Fırınlardan başlayalım, fırınların yitme çekme durumunda rezistansı düşer ya da arıza yapabiliyor. Peki, bunu nasıl anlarsınız? Fırın ısıtma gücünü kaybeder ve yemeklerinizi çiğ bırakır. Bakım, onarım gibi sebepten dolayı Kartal Eloctrolux Servisi hizmetlerinden yardım alabilirsiniz.

Eloctrolux Servis Kartal 

Eloctrolux ürünleri ile donatılmış bir mutfakta yemek pişirmenin, yemenin ya da misafir ağırlamanın verdiği memnuniyeti deneyimlemenizi istiyoruz. Bakım ve onarım uygulamalarında Kartal IKINOX servis olarak hep yanındayız.Kartal Anadolu yakasındaki bütün bölgelere çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı tamir, davlumbaz servisi ve ankastre ürünlerinin servis hizmetini ivedi şekilde sunmaktadır.

Kartal Eloctrolux Servis 

İşletmeler tarafından piyasaya sunulan markaların sayısı her geçen gün artmaktadır. İstanbul Kartal ve çevresinde ikamet eden müşterilerimize, her zaman hizmet talebine en hızlı şekilde hizmet vermekteyiz.Kartal Eloctrolux Servisi hizmetlerinden hemen yararlana bilirsiniz. Beyaz eşyalar şüphesiz ev ortamı içinde fazlaca kullandığımız ve varlığına en çok ihtiyaç duyduğumuz ürünlerdir. Bu bakımdan beyaz eşyaların arızalanmaması için periyodik bakımların düzenli bir şekilde vaktinde uzman  ekip tarafından garanti ile yapılır. 

Eloctrolux Servisi Kartal 

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım