Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kartal Buzdolabı Servisi
Kartal Buzdolabı Servisi

Kartal Buzdolabı Servisi Yıllardır ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlayan IKINOX, No-Frost buzdolabı gibi ev eşyalarının onarım ya da bakımı durumunda size en kaliteli çözümü sunar.Kartal çevresine servisimizin hizmet verdiği genel eşyalar;

·No-Frost Buzdolabı.

·Fırın.

·Çamaşır Makinesi. 

·Bulaşık Makinesi.

·Termosifon servisi.

·Kurutma makinaları.

Kartal Buzdolabı Servisi 

İşletmeler tarafından piyasaya sunulan markaların sayısı her geçen gün artmaktadır. İstanbul Kartal da ikamet eden müşterilerimize ve mahallelerine servisimiz her gün onlarca müşterinin hizmet talebine hızlı şekilde hizmet vermekteyiz.

Buzdolabı Servis Kartal

Beyaz Eşyalar Arızalandığında Ne Yapmalı?

Örneğin; Buzdolapları günümüz modern toplum yaşamının en gerekli beyaz eşya ürünlerinin başında ilk sırada yer alır. Buzdolabı teknolojisi ile birlikte artık gıdaları daha uzun süreler, ilk günkü tazeliğini koruyacak şekilde saklayabilme şansına sahip olabiliyoruz.Kullanım sırasında olağandışı haller ile karşılaşılmasına ve buzdolabının mevcut performansından verim alınmamasına neden olabilen bu sorunlara yönelik olarak Kartal Buzdolabı Servisi merkezi tarafından profesyonel servis hizmetleri sunuluyor.

Kartal Buzdolabı Servis

Kurumsal ve profesyonel hizmet standartları çerçevesinde sunulan Kartal Buzdolabı Servisi hizmetleri ile çamaşır makinelerinin arızalanmaları durumunda  kaliteli şekilde onarımının gerçekleştirilerek,daha uzun ömürlü bir kullanımının oluşturulabilmesi sağlanabiliyor.

Buzdolabı Servisi Kartal 

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 577 79 00 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım