Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kartal Bulaşık Makinası Servisi
Kartal Bulaşık Makinası Servisi

2000 li yıllar da Servis hizmeti vermeye başlayan firmamız, 2018  yılında yeni uzman kadrosu ile İstanbul genelinde beyaz eşya tamir ve onarım servis hizmetini bir yıl garantili işçilik ile sağlamaktadır.

·         Buzdolabı.

·         Kombi. 

·         Çamaşır Makinesi.

·         Bulaşık Makinesi.

·         Kurutma Makinesi.

Kartal Bulaşık Makinası Servisi

Yukarıda belirtmekte olduğumuz, beyaz eşyaların hepsini Kartal Bulaşık Makinası Servisi IKINOX olarak yıllardır tamir etmekteyiz. Her türlü beyaz eşyalar ayrı bir teknikle onarılır. Verilen hizmet sonrası test yapılır. Bununla birlikte servis elemanları her marka ürünü nasıl tamir edildiğini profesyonel olarak bilmesi gerekir. Bu yüzden işinin ehli olan bir teknik servisten hizmet alınmalıdır.

Bulaşık Makinası Servis Kartal 

Örneğin; Bulaşık makinanız dışarıya su mu akıtıyor? Makinanızın tahliye hortumu yırtılmış olabilir. Bulaşık makinanızın kapak contaları belki de deforme olmuştur, üzülmeden, tasalanmadan! Hemen Kartal IKINOX Servisi Arayın ! 0216 577 79 00

Kartal Bulaşık Makinası Servis 

Kartal Bulaşık Makinası Servisi Bulaşık makinanız çok fazla ses mi yapıyor? Zamanla deterjan ana yıkama motorunda onarılabilecek bilye arızası vermiştir. Makinanızda pompa motoru arızalanmıştır.Bardaklarınızdan ya da herhangi bir cam eşyanız kırılmış dolayısıyla bu kırılan parçalar devir daim sırasında ses yapıyor olabilir.

Bulaşık Makinası Servisi 

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 577 79 00 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım