Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kadıköy Windsor Servisi
Kadıköy Windsor Servisi

Kadıköy Windsor servisi günlük hayatımıza önemli katkılar sağlayan IKINOX, termosifon kombi ve solo ocaklar arızası durumunda size en kaliteli hizmeti sunar.

Kadıköy Windsor Servisi

Kadıköy Windsor servisi  hizmet verdiği başlıca eşyalar; 

·     Kombi.

·     Buzdolapları.

·     Fırınlar.

·     Derin Dondurucular.

·     Solo Ocaklar.

·     Termosifonlar.

·     Çamaşır Makinası.

·     Bulaşık Makinası.

Windsor Servis Kadıköy

Kadıköy Windsor servisi Eviniz veya işyerinizde kullandığınız cihazlarınız arıza yaptığında size en yakın teknik servisi için bizi arayın! Windsor servis Arıza kaydı oluşturarak, size en yakın zamanda ulaşırız.

IKINOX servisi olarak kombi ve beyaz eşyalarınızda oluşabilecek arızalar için bir telefon uzaklığındayız. Siz değerli tüketicilerimize kaliteli bir servis deneyimi sunmaktayız. Profesyonel teknik ekibimiz ile elektronik cihazların problemini en kısa sürede gideriyoruz.

Kadıköy Windsor Servis 

Kadıköy Windsor servisi  ilettiğiniz tüm beyaz eşya problemleriniz ürünleriniz konusunda uzmanlaşmış profesyonel teknik servis ekiplerimizce incelenerek siz değerli kullanıcılarımıza arıza ile ilgili bilgi verilecektir.Kadıköy Windsor servisi  Sunmuş olduğu tüm tamir ve onarım hizmetlerine garanti vermektedir. Gün içinde hızlı teknik servis hizmeti verir. Deneyimli, profesyonel teknik ekip ve geniş parça stoğu ile donanımlı araçlarla müşterilerimizin hizmetindeyiz.

Windsor Servisi Kadıköy

Kadıköy Windsor servisi  beyaz eşyalarınızda oluşabilecek her türlü arıza için 7 / 24 çağrı merkezimiz sürekli olarak servis kaydı almaktadır.Aldığınız tüm beyaz eşya servis hizmetlerinde teknisyenlerimiz ürünlerinizin onarım ve bakım işlemlerini giderirler.Kadıköy IKINOX Servisi; ev aletleri zamanla size çok büyük sorunlar yaşatabilir. Maddi manevi sıkıntı çekmek istemiyorsanız ocak, kombi gibi ev aletlerinizin düzenli olarak bakım yapılması gerekir.

Kadıköy Windsor Servisi
Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım