Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kadıköy Vestfrost Servisi
Kadıköy Vestfrost Servisi

Vestfrost Elektrik Şirketi ev aletleri sektörüne elektrikli ocak ile başlamıştır. Daha sonra buzdolabı üretimine başlamıştır, o tarihten beri her türlü ev aletleri üretmektedir.

Kadıköy Vestfrost Servisi

Kadıköy Vestfrost Servisi Uzun süredir ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlayan Vestfrost servisi olan IKINOX, buzdolabı veya davlumbazlar gibi ev eşyalarının onarım ya da bakımı durumunda size en kaliteli çözümü sunar.

Kadıköy de bulunan servisimizin hizmet verdiği ürün gamı;

·Buzdolabı .

·Çamaşır makinası.

·Bulaşık makinası.

·Fırın, davlumbaz.

·Ankastre ürünler.

Vestfrost Servis Kadıköy

Kadıköy Vestfrost Servisi Aynı gün servis imkanı, kaliteli işçilik, güven eşliğinde, yaşamış oldugunuz sorunlar için tamir  hizmeti sunuyoruz.Kadıköy IKINOX Servisi  talep ettiğiniz durumda evinize kadar gelecek olan, alanında uzman servis elemanları  profosyonel ve ekonomik çözüm sunmaktadır.Kadıköy Vestfrost Servisi Hızlı ve güvenli bir hizmet anlayışı olan firmamız, uzun süredir sektörde olmanın verdiği tecrübe ve özveri ile çalışmalarına devam etmektedir.

Kadıköy Vestfrost Servis

Kadıköy Vestfrost Servisi Beyaz eşya servisi Kadıköy civar semtlerine beyaz eşya arıza servis hizmeti vermekteyiz. Beyaz eşyalarınız zamanla deforme olabilir ve bunun sonucunda ceşitli arızalar ortaya çıkabilir.Böyle bir durumda ihityacınız olan tek sey güvenilir bir servistir. İşimizin arkasında durarak sizlere güven aşılamaktayız. Sizler de beyaz eşyalarınızın profesyonel şekilde onarım istiyor iseniz bizlere ulaşarak arıza not bıraka bilirsiniz.

Kadıköy Vestfrost Beyaz Eşya Servisi

Kadıköy Vestfrost Servisi Sizler de artık tüm beyaz eşya arızalarınız konusunda servisimizden istediğiniz gibi anında yardım alabilirsiniz. Uzman ekibimizin sunduğu kaliteli, güvenilir ve uzun ömürlü hizmetler sayesinde artık beyaz eşyalarınız her zaman ilk günkü gibi olmaktadır.Kadıköy Vestfrost Servisi olarak Siz değerli müşterilerimizin İstanbul içinde tüm yakın semtlerde anında yardımına koşuyoruz. Profesyonel bir ekip tarafından sunulan hizmetlerimiz, tüm müşterilerimize yüksek bir memnuniyet sunmaktadır. Bu memnuniyet sayesinde bizler de kendimizi daha da geliştirerek verdiğimiz hizmetlerin kalitesini artırmaktayız.

Kadıköy Vestfrost Servisi

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM: 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım