Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kadıköy Seg Servisi
Kadıköy Seg Servisi

Kadıköy Seg Servisi günlük hayatımıza önemli katkılar sağlayan  IKINOX, Seg servis ve elektrikli şohben arızası durumunda size en kaliteli hizmet sunar. 

Kadıköy Seg Servisi

Kadıköy de bulunan servisimizin hizmet verdiği genel eşyalar;
·Buzdolabı.

·Çamaşır makinası.

·Bulaşık makinası.

·Ocak, aspiratörler.

·Kombi.

·Kurutma makinaları.

·Ankastre cihazlar.

Seg Servis Kadıköy 

Kadıköy Seg Beyaz eşya servisi için başvurabileceğiniz birçok husus bulunuyor. Son zamanlarda teknoloji gelişiyor, bu sayede insanlar rahat, konforlu bir hayat sürdürüyor. Evinizin tüm ihtiyaçlarını neredeyse beyaz eşyalar sağlamaktadır. Beyaz eşyanızdan birinde  sorun çıksa işleriniz aksamaya başlar. Özellikle buzdolabı ya da çamaşır makinasının işlevi çok büyüktür. Arıza yaptıkların da insan gücüne dayalı işler ortaya çıkar. Beyaz eşya servislerine bu aşamada ihtiyaç doğmaktadır.

Kadıköy Seg Servis 

Kadıköy Seg Servisi Elektrikle çalışan bu hassas aletleri kendiniz onarmaya çalışılmamalı anında bir servis çağırmalısınız. Aksi taktirde hiç yapılmaz bir duruma getire bilirsiniz. Kadıköy Seg Servisi olarak tüm markalar ile ilgileniyor ve hasarlarını gideriyoruz. Beyaz eşyalarınızın onarım ve bakımını evinizde gerçekleştirilmeye çalışılıyoruz. Yapılamadığı takdirde götürüp, en kısa süre içinde tadilatını yaparak çözüme ulaştırıyoruz. Profesyonellik gerektiren mesleğimizi en kaliteli şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.

Seg Servisi Kadıköy

Kadıköy Seg Servisi En küçük ayrıntısına kadar incelenerek sorun gideriliyor. Bunun yanı sıra diğer hususlarda göz önüne alınarak, kontroller gerçekleştiriliyor. Kadıköy Seg Servisi olarak yeni eşyalarınızı da bağlıyor, tesisatını ayarlıyor kullanılır bir vaziyete getirerek size bırakıyoruz.Profesyonel hizmet anlayışı, üst düzey müşteri memnuniyeti anlayışı ile hareket eden Kadıköy Seg Servisi başarısını innovasyon hizmetlerinden almaktadır.

Kadıköy Seg Servisi

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM: 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım