Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kadıköy Profilo servisi
Kadıköy Profilo servisi

Kadıköy Profilo servisi konusunda tecrübe ve teknolojiyi buluşturarak hizmet veren firmamız, ev ve iş yerlerinizdeki Profilo marka beyaz eşya ve elektrikli ev aletlerinin montaj, onarım, bakım ve parça değişimi konusunda uzman kuruluşlar arasında yer almaktadır. İstanbul Anadolu yakasında uzun yıllardır kaliteli servis hizmetleriyle tanınan firmamız, her geçen gün daha da genişleyen servis ağına sahiptir. Uzman personelimiz ve ileri teknoloji ürünü arıza tespit cihazlarımızla hızlı ve kalıcı çözümler üretiyoruz. Randevu sistemiyle yapılan servis hizmetlerimizde, kısa vadede etkili çözümler için bir telefon yeterlidir.

 Kadıköy Profilo servisi ihtiyaçlarınızda en kısa sürede adreslerinize ulaşarak teslim alınan arızalı beyaz eşyalarınız, en kısa sürede onarım ev bakımı yapılmış bir şekilde adreslerinize teslim edilmektedir. Kurulduğu günden beri müşteri avantajını her şeyden üstün tutan bir anlayışa sahip olarak hizmet veren anlayışla kaliteli çözümler üretmekteyiz. Bu sebeple servis ihtiyacı duyduğunuzda güvenle arayarak, en uygun fiyatlarla hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Firmamız tamir ve parça değişimlerinde garantili servis hizmeti yanında, periyodik bakım hizmetleri sunan ender firmalar arasında yer almaktadır.

Beyaz Eşyaların Periyodik Bakımı Kullanım Ömrünü Uzatır

Kadıköy Profilo servisi olarak hizmetlerine aralıksız olarak devam eden firmamız, beyaz eşyaların periyodik bakım hizmetlerinde de yoğun taleplerle karşılaşmaktadır. Bilinçli tüketiciler tarafından sıkça talep edilen bakım hizmetleri, belli süre aralıklarında yapılan ve eşyanın performansını arttırarak, uzun yıllar işlevini sürdürmesini sağlamaktadır. Firmamızdaki uzman personel tarafından verilen bakım hizmetleri sonrasında, kullanım kolaylıkları ve püf noktaları anlatılarak, eşyaların bilinçli olarak kullanılması sağlanmaktadır. Bu sayede tüm beyaz eşyalarınızın kullanım ömürleri, uzun yıllar sorun çıkarmadan çalışmaya müsait hale gelmektedir.

Kadıköy Profilo servisi taleplerinizde uzmanlık ve kaliteli çözümlerin bir araya geldiği firmaları tercih etmeniz hem ekonomik olarak katkı sağlar, hem de her biri binlerce liraya mal edilen eşyalarınızın sorunsuz olarak çalışmasını garanti eder.

  • Buzdolabı
  • Çamaşır Makinası
  • Bulaşık Makinası
  • Fırın
  • Ankastre Ürünleri
  • Elektrikli ev Aletleri
  • Ocak

Servis hizmetlerimizde uzmanlık alanımıza giren eşyalar arasındadır. Kadıköy semtinde her tür servis ihtiyaçlarınızda firmamızın iletişim numaralarından bize ulaşıp, hizmet talep edebilirsiniz.0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım