Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kadıköy Küppersbusch Servisi
Kadıköy Küppersbusch Servisi

İstanbul Kadıköy de faaliyetlerini sürdüren Küppersbusch Türkiye beyaz eşya ürünlerinin üretim ve satışını gerçekleştirmektedir. Beyaz eşyalarınız için hızlı, ekonomik teknik yardım Kadıköy IKINOX Servisi ile özel hizmet almanın yolunu keşfedin.

Kadıköy Küppersbusch Servisi 

Sorunlarınız mı varsa probleminizi birlikte çözelim. Aşağıdaki adımları takip edin;

·Kurutma makinası.

·Bulaşık makinası.

·Çamaşır makinası

·Buzdolabı.

·Derin dondurucu.

·Ocak .

·Davlumbaz.

Küppersbusch Servis Kadıköy

Kadıköy IKINOX Servisi uzun süredir ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlayan Küppersbusch servisi olan IKINOX, buzdolabı veya çamaşır makinası gibi ev eşyalarının onarım ya da bakımı durumunda size en kaliteli çözümü sunar.

Kadıköy Küppersbusch Servis 

Anında çözüm üretmek için çalışan Küppersbuschmarkalı cihazlarınıza bir yıl garantili servis hizmeti verir. İstanbul Anadolu yakasına hizmet veren Küppersbusch servisi çağrı merkezlerimizden arayarak randevu talebinde bulunabilirsiniz. Onarılması gereken beyaz eşyalarınıza, ankastrelerinize güvenle hizmet verilir.

Küppersbusch Servisi Kadıköy

Örneğin; Çamaşır makinam su boşaltmıyor, su almıyor. Su dolar dolmaz boşalıyor, titreşim yapıyor, çamaşır makinası çok gürültülü çalışıyor ya da makinam sarsıntılı çalışıyor. Deterjan çekmecesinde aşırı köpük oluşuyor, deterjan çekmecesinden su kaçırıyor. Çamaşır makinası deterjan almıyor. makina altından su kaçırıyor veya makinam duruluma yapmıyor. Çamaşır makinam sıkma yapmıyor, çok ses çıkartıyor gibi problemleriniz varsa hiç düşünmeden Kadıköy Küppersbusch Servisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Kadıköy Küppersbusch Servisi
Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 577 79 00

 


Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım