Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kadıköy Bulaşık Makinası Servisi
Kadıköy Bulaşık Makinası Servisi

Senelerdir ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlayan Kadıköy Bulaşık Makinası Servisi olan IKINOX, buzdolabı veya bulaşık makinası,gibi ev eşyalarının arızası durumunda size en kaliteli çözümü sunar.

Kadıköy Bulaşık Makinası Servisi

Kadıköy Bulaşık Makinası Servisi hizmet verdiği genel eşyalar;

·Derin dondurucu.

·Buzdolabı.

·Çamaşır makinası.

·Bulaşık makinası.

·Fırın.

·Set üstü ocaklar.

·Kurutma makinaları.

·Ankastre cihazlar.

Bulaşık Makinası Servisi Kadıköy 

Kadıköy Bulaşık Makinası Servisi Günümüz firma anlayışına paralel olarak üst düzey teknik donanım zenginliği ile çalışmalarını yürüten firmamız  aynı zamanda eğitimli uzman personel kadrosu ile hizmetlerinde devamlılık sergilemektedir.Profesyonel hizmet anlayışı, üst düzey müşteri memnuniyeti anlayışı ile hareket eden Kadıköy Bulaşık Makinası Servisi başarısını innovasyon hizmetlerinden almaktadır.

Kadıköy Bulaşık Makinası Servis 

Kadıköy Bulaşık Makinası Servisi çevresindeki pazarda tüketici ilişkilerine satış sonrasında hız kazandırarak daha yaygın şekilde memnuniyeti devam ettirmektedir. Uzun süredir sektörde olmanın verdiği tecrübe ve özveri ile çalışmalarına devam etmektedir.Eşyalarınız zamanla deforme olabilir, bunun sonucunda ceşitli arızalar ortaya çıkabilir. Böyle bir durumda ihityacınız olan tek şey güvenilir bir servistir. İşimizin arkasında durarak sizlere güven aşılamaktayız. Sizler de genel eşyalarınızın profesyonel şekilde onarılmasını isterseniz bizlere ulaşabilir, arıza not bırakabilirsiniz. 

Bulaşık Makinası Servis Kadıköy

Kadıköy Bulaşık Makinası Servisi İstanbul ilçesi Kadıköy içinde en bilinen ve tercih edilen adreslerden olan IKINOX beyaz eşya servisi, tüm elektrikli ev aletleriniz konusunda sizlere anında yardımcı oluyoruz.Kadıköy Bulaşık Makinası Servisi beyaz eşya, bakım, onarım ve montajını yapıyoruz. Sizler de tüm arızalarınız konusunda servisimizden istediğiniz gibi anında yardım alın! Uzman ekibimizin sunduğu kaliteli, güvenilir, uzun ömürlü hizmetler sayesinde artık beyaz eşyalarınız her zaman ilk günkü gibi olmaktadır.

Kadıköy Bulaşık Makinası Servisi 
Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 577 79 00

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım