Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kadıköy Bosch servisi
Kadıköy Bosch servisi

KADIKÖY BOSCH SERVİSİ

Bosch markası, uzun yıllardır ürettiği beyaz eşya ve diğer elektrikli ev aletleriyle avrupa ve dünyada olduğu gibi Türkiye’de de önemli bir yere sahiptir. Biz de Kadıköy Bosch servisi olarak bu önemli markanın tüm elektrikli cihazlarının bakım, onarım ve parça değişimi gibi hizmetlerini siz değerli Bosch kullanıcılarına sumnaktayız.

 Bosch Servisi Olarak Sizlere Sunduğumuz Hizmetlerimiz

Kadıköy Bosch servisi olarak, biz de siz Bosch kullanıcılarına cihazlarınızla ilgili her türlü, bakım, onarım ve parça değişimi gibi hizmetleri sunmaktayız. Siz değerli müşterilerimizin tek yapması gereken cihazlarınızla ilgili bir sorun yaşadığınızda iletişim bilgilerimizden bize ulaşıp sorununuzu iletmek olacaktır. Daha sonrasında biz sizin içinde uygun telefonda belirlediğimiz bir zaman dilimi içinde ve tabi ki en kısa sürede size ulaşıp sorun her neyse yine en güvenilir şekilde çözerek yardımcı olacağız. Burada size düşen tek şey sadece bize ulaşmak olacaktır.

Kadıköy Bosch servisi olarak biliyoruz ki gerek buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, fırın gerekse mutfağımızda kullandığımız küçük ev aletleri olsun evimizin son derece önemli ve hayatımızı kolaylaştıran parçalarıdır. Herhangi bir cihazın işini yapamaz bir hale gelmesi evlerde küçük çaplı bir krize yol açabilmektedir. Biz de böyle bir durumun evlerde ne kadar sıkıntı yaratacağının bilincinde olarak olabildiğince kaliteli, güvenilir, güler yüzlü ve tabi ki hızlı bir şekilde hizmet sunuyoruz. Üstelik bizden aldığınız bu hizmetlerin diğer servislere göre çok daha ekonomik olması da size sunduğumuz diğer bir avantajımızdır.

Neden Bosch Özel Servisi Olarak Bizi Tercih Etmelisiniz?

 En başta size verdiğimiz önem olmak üzere işte bizi tercih etmeniz için diğer nedenler;

  • Siz bize talebinizi ilettikten sonra son derece hızlı bir şekilde size ulaşır ve hizmet sağlarız.
  • Size yardımcı olmak için çalıştığımız tüm teknik servis ekibimiz işinde tecrübeli ve donanımlı kişilerdir.
  • Cihazınızla ilgili sorun her ne olursa olsun gerek parça değişimi, bakım ya da onarım en kısa sürede size en az eskisi kadar iyi bir şekilde teslim sağlarız.
  • Diğer servislere göre daha ekonomik hizmet sunuyoruz. 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım