Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Kadıköy Ariston Servisi
Kadıköy Ariston Servisi

Ariston marka beyaz eşya ürünlerinin teknik servisi, bakım, onarım, tamir hizmetlerinde onbeş yıldır kurumsal olarak İstanbul ilimiz genelinde faaliyet gösteriyor. Çalışmalarımızı dünya ölçeğinde yerine getiriyoruz.

Kadıköy Ariston Servisi 

Başta Kadıköy olmak üzere hizmet verdiğimiz beyaz eşyalar;

·Buzdolabı.

·Çamaşır makinası.

·Bulaşık makinası.

·Ocak, aspiratörler.

·Kurutma makinaları.

·Ankastre cihazlar.

Hepimiz boş zamanlarımızı çoğaltmak ya da hayatın sunduğu güzelliklere daha fazla vakit ayırmak istiyoruz. Daha akıllı ev gereçleri sayesinde hayat kolaylaşırken, sevdiklerimizle özgürce daha fazla zaman geçirebiliyoruz. Gerçek şu ki, akıllı ev gereçlerinin geldiği son nokta bizi hayallerimize çok daha hızlı  şekilde yaklaştırıyor.

Ariston Servis Kadıköy

Bugün tüketiciler, cihazlarının hem estetik hem de işlevselliği kusursuz bir şekilde bir araya getirmeleri konusunda oldukça dikkatli davranıyorlar. Tüm ihtiyaçları bir araya getirmeyi başaran tasarıma sahip ürünler, günümüzde en çok arananlar arasında yer alıyor. Kullandığımız tüm cihazlar mutluluğumuzu etkilediği gibi hayatımızı bu yönde daha zengin hale getirebiliyor. Bu nedenle özellikle yenilikçi, güvenilir ve kullanıcı dostu Kadıköy Ariston Servisi tüm bakım, onarım amacıyla hep yanınızdayız.

Kadıköy Ariston Servis

Uzman ekibimiz tarafından Ariston markalı cihazlarınıza profesyonelce çözümler üretmekteyiz. Bu sayede kaliteli bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Nasıl olsa altı üstü beyaz eşya servisi diyerek geçiştirmeyip, tüm sorunları gidermeye çalışıyoruz. Güven konusuna gelince; eğitimli ekip konusunda çok titiz davranmaktayız. Bu sayede sizin de güveninizi kazanıyoruz.

Ariston Servisi Kadıköy

Kadıköy IKINOX servisi tüketicilerine her zaman çağdaş olarak hizmet sunmayı hedeflemiş ve yerine getirmiştir. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı çalışan ve profesyonel ekibi ile hizmet veren Kadıköy Ariston Servisi firmamız müşterilerine her zaman minimum fiyatlar eşliğinde hizmet sunmaktadır.

Kadıköy Ariston Servisi 

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım