Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

İçerenköy Windsor Servisi
İçerenköy Windsor Servisi

İçerenköy Windsor Servisi olarak günlük hayatımıza önemli katkılar sağlayan, buzdolabı arızası ya da bakım gerektiren durumlarda size en kaliteli hizmet sunar. Kaliteli ürün ve hizmet sunabilmek için sürekli olarak kendini yenilemeye çalışıp günün gereksinimlerine cevap verebilmek amacıyla gerekli adımları IKINOX olarak gerçekleştirmekteyiz.

İçerenköy Windsor Servisi 

İçerenköy Windsor Servisi hizmet verdiği beyaz eşyalar;

·Ankastre ürünler.

·Kombi.

·Buzdolabı.

·Çamaşır makinası.

·Bulaşık makinası.

·Kurutma makinası.

 

Windsor Servis İçerenköy 

IKINOX İçerenköy beyaz eşya servisine başvurabileceğiniz birçok konu bulunuyor. Son zamanlarda teknoloji gelişiyor, bu sayede insanlar rahat, konforlu bir hayat sürdürüyor. Evinizin tüm ihtiyaçlarını neredeyse beyaz eşyalar sağlamaktadır. Beyaz eşyanızdan birinde  sorun çıksa işleriniz yolunda gitmez. Özellikle buzdolabı ya da çamaşır makinasının işlevi çok büyüktür. Arıza yaptıkların da insan gücüne dayalı işler ortaya çıkar. Beyaz eşya servislerine bu aşamada ihtiyaç doğmaktadır.

İçerenköy Windsor Servis 

İçerenköy Windsor Servisi En küçük ayrıntısına kadar incelenerek sorun gideriliyor. Bunun yanı sıra diğer hususlarda göz önüne alınarak, kontroller gerçekleştiriliyor.İçerenköy Windsor Servisi olarak yeni eşyalarınızı da bağlıyor, tesisatını ayarlıyor kullanılır bir vaziyete getirerek size bırakıyoruz.

Windsor Servisi İçerenköy

İçerenköy Windsor Servisi Sürdürülebilirlik ve estetiğin çoğu zaman bir arada bulunması zor oluyor, sizin profesyonel hizmet anlayışı, üst düzey müşteri memnuniyeti anlayışı ile hareket eden İçerenköy Windsor Servisi başarısını innovasyon hizmetlerinden almaktadır.

İçerenköy Windsor Servisi 

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım