Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

İçerenköy Vestfrost Servisi
İçerenköy Vestfrost Servisi

İçerenköy Vestfrost Servisi; profesyonellik konusunda uzman yenilikçi felsefesiyle ve kapasitelerini arttırmak amacıyla yaptığı çalışmalarla, sektördeki meslektaşlarının daima bir adım önünde olmayı başarmıştır. Profesyonel hizmet anlayışı, üst düzey müşteri memnuniyeti anlayışı ile hareket etmekteyiz.

İçerenköy Vestfrost Servisi

IKINOX İçerenköy Vestfrost Servisi; olarak hizmet verdiğimiz ürünler;

No-Frost Buzdolabı.

Fırın.

Çamaşır Makinesi. 

Bulaşık Makinesi.

Derin Dondurucu.

Kurutma makinaları.

Ankastre Set.

Vestfrost Servis İçerenköy

İçerenköy,çevresindeki pazarlarda tüketici ilişkilerine satış sonrasında hız kazandırarak daha yaygın şekilde memnuniyeti devam ettirmektedir.

Teknik arıza örnekleri;

Fırın;Ortalama ömrü 10 yıl olan fırınlarınıza bakım yaptırmayı ihmal etmeyin.Isıya dayanıklı 1 kabın içine 1 su bardağı kadar su dökün ve mikrodalganızın içine yerleştirip çalıştırın. Sonrasında temizliğinizi yapın, cihazlarınızı kirli bırakmayın.Elektrik bölmelerine su gelmesinden kaçının.Mikrodalgalarda ısıtılmaması gereken yiyecekleri ısıtmaya çalışmayın.Aşırı sıcaklıklar yerine kullanım kılavuzunda belirtilen sıcaklıklarda yemeklerinizi hazırlayın.Arıza durumlarında cihazlarınızı söküp tamir etmeye çalışmayın, İçerenköy Vestfrost Servisi; desteği alın.

İçerenköy Vestfrost Servis

Ocaklar;Eğer ocaklarınız cam yüzeyliyse sert temizleyiciler kullanmamalısınız. Krem temizleyici yumuşak bir bezle kullanmalısınız.Yüzeye ağır tencereleri sert şekilde koymamalısınız.

Elektrik bağlantılarını, gaz giderlerini düzeni olarak kontrol ettirmelisiniz.

Vestfrost Servisi İçerenköy

Çamaşır makineleri;Çamaşır makinelerinize ağır yüklerde çamaşırlar koymamalısınız.Tavsiye edilen temizleyiciler haricinde temizleyici kullanmamalısınız.Sularınız kireçli ise kireç sökücü kullanmalısınız.

Su borularınızın düzenli kontrollerini yaptırmalısınız.Aşırı ses, titreme durumlarında İçerenköy Vestfrost Servisi;hizmeti almalısınız.

İçerenköy Vestfrost Servisi

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım