Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

İçerenköy Profilo Servisi
İçerenköy Profilo Servisi

İçerenköy Profilo Servisi olarak cihazlarına özel  beyaz eşya servis hizmetleri vermekteyiz. İhtiyaç duyacağınız tüm beyaz eşya bakım, arıza, montaj ve tamir işlemleri uzman teknisyenlerimiz tarafından en hızlı ve bir yıl garantili olarak siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.

İçerenköy Profilo Servisi 

Kalitesi ve sağlamlığı ile güvenle kullandığınız beyaz eşyalarınız için artık en uygun fiyatlar ile size bir telefon kadar yakın. İçerenköy IKINOX Servisi olarak mobil servis araçlarımız ile İstanbul'un tüm semtlere en hızlı sürede hizmet vermekteyiz.Yaklaşık on beş yıldır; İçerenköy Profilo Servisi hizmeti vermeye başlayan firmamız, 2018  yılında yeni uzman kadrosu ile İstanbul genelinde beyaz eşya tamir, onarımı  hizmetini verdiğimiz ürünler :

·Buzdolabı.

·Kombi. 

·Çamaşır Makine

·Bulaşık Makinesi.

·Kurutma Makinesi.

·Ankastre ürünler.

Profilo Servis İçerenköy

İçerenköy Profilo Servisi olarak hizmet veren firmamız İstanbul genelinin her köşesine ağını genişletmektedir. Her geçen gün kendini bir adım daha yeniliğe doğru çeken İçerenköy Profilo Servisi tüketicilerine her zaman çağdaş bir hizmet sunmayı hedeflemiş ve yerine getirmiştir. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı çalışan ve profesyonel ekibi tüketicilerine her zaman minimum fiyatlar eşliğinde hizmetini sunmaktadır.

İçerenköy Profilo Servis

Sürekli memnun kaldığınız bir firmadan hizmet alarak, müşteri memnuniyetinin sonuna kadar yaşayın! Uzman veya alanında tecrübeli kişilerden hizmet almak için  firmamıza seçerek, bu isteklerinize cevap bulun! Cihazlarınızın daha uzun ömürlü olması için, devamlı bakım yaptıracağınız bir firma aramayın! 

Profilo Servisi İçerenköy

İçerenköy Profilo Servisi Günden bugüne, ilk günkü heyecanı yitirmeden, küreselleşen dünya, değişen beyaz eşya bakımı onarımı hizmetcilik anlayışı çerçevesinde her platformda kendini yenilemiş ve paydaşlarıyla iletişim halinde olmayı ilke edinen servisdir.

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım