Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

İçerenköy Kuppersbusch Servisi
İçerenköy Kuppersbusch Servisi

İçerenköy Kuppersbusch Servisi  hizmetlerinde kaliteli çözümleriyle öne çıkan firmamız, Ataşehir’de ve farklı birçok semtteki İstanbullu aileye beyaz eşya montaj, demontaj, bakım, onarım ve orijinal parça temini konusunda hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bugüne her daim müşteri avantajlarını en önde tutan anlayışla hizmet veren uzman ekibimiz, yüksek teknolojiye sahip ekipmanlarla en hızlı çözüm üreten firmalar arasında yer almaktadır.

İçerenköy Kuppersbusch  Servisi

Müşteri hizmetlerimizden alınan randevular günlük olarak takip edilmekte ve birçok sorun yerinde ve aynı gün çözüme kavuşturulmaktadır. Firma merkezimizde yapılan işlemler de aynı süratle kısa süreler içerisinde sonuçlandırılarak beyaz eşyalar evlere teslim edilmektedir.

İçerenköy Kuppersbusch Servis

 İçerenköy Kuppersbusch Servisi ihtiyaçlarınızda, beklemeden en hızlı ve kaliteli çözümler için firmamızı aramanız yeterlidir. 7/24 hizmet veren randevu kayıt sistemine ulaşarak, sorunlarınızın güven içerisinde çözülmesini sağlayabilirsiniz. Yeni teknolojik gelişmelere anında adapte olabilen uzman ekibimiz, çözümsüz sorun yoktur düşüncesine sahip bir yapıda ve sıfır hata prensibine bağlı olarak hizmet vermektedir.

Bu tür tüm Kuppersbusch marka beyaz eşyalarınızın montaj, bakım, onarım ve parça değişimi ihtiyaçlarınızda bir telefon kadar yakınız.Aynı gün servis imkanı, kaliteli işçilik, güven eşliğinde, yaşamış oldugunuz sorunlar için tamir  hizmeti sunuyoruz. 

Kuppersbusch Servisi içerenköy

Kuppersbusch servisi hizmetlerinde uzun yıllardır hizmet üreten firmamız, edinmiş olduğu önemli tecrübelerle güvenilir hizmetler sunmaktadır. Beyaz eşya servileri konusunda müşterilerin en büyük sıkıntısı, servislerde uzun süre bekleyen eşyaların yarattığı sorunlardır. Örneğin bir buzdolabı arızası, evdeki yaşam konforunu kötü yönde etkileyen önemli bir sorundur. Uzun süre serviste beklemesi ailenin yaşam konforunu etkiler. Firma uzmanlarımız tamir, parça değişimi türünden sorunların en kısa sürede çözülmesine özen göstererek, yaşanan mağduriyetlerin önüne geçmektedir.

Kuppersbusch içerenköy Servisi

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım