Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

İçerenköy Finlux Servisi
İçerenköy Finlux Servisi

Uzun süreli tamir gereken veya servise götürülmesi zorunlu olan ürünlerde, müşteriyi güç durumda bırakmamak amacıyla ayrıntılı hizmet anlayışımız ile İçerenköy Finlux Ikınox Servisi hep yanınızdadır.

İçerenköy Finlux Servisi

İçerenköy Finlux Servisi Bu amaçla; ürün bilgileri, teknik destek, kampanya detayı ve uygulamaları, bayi adres bilgileri gibi her türlü sorununuza profesyonel bir ekiple tam zamanında çözüm sunuyor. Ayrıca, sürekli yapılan anketlerle düzenli olarak müşteri memnuniyeti ölçülür.

Ayrıntılı Hizmet Anlayışımız nelerdir?

 Acil Nöbetçi Servisi.

Servis personelimiz için sağlık kuralları ve hijyen, uyulması gereken kuralların en başında gelir. Ürünlere yerinde bakım ve onarım hizmeti verilecekse, her müşteri ziyaretinde mutlaka galoş giyilir.

 Uzun süreli tamir gereken ve servise götürülmesi zorunlu olan ürünlerde, müşteriyi güç durumda bırakmamak amacıyla çözümler uygulanır.

Finlux Servis İçerenköy

Beyaz eşyalarınız için hızlı, ekonomik teknik yardım İçerenköy Finlux Servisi IKINOX ile özel servis almanın yolunu keşfedin.

Siz müşterilerimize yardım edeceğimiz başlıca beyaz eşyalar:

Çamaşır makinası.

 Kurutma makinası.

 Bulaşık makinası.

Buzdolabı.

 Derin dondurucu.

 Ocak, fırın.

Davlumbaz.

İçerenköy Finlux Servis

Örneğin; Çamaşır makinam su boşaltmıyor, su almıyor. Çamaşır makinası çok gürültülü çalışıyor ya da makinam sarsıntılı çalışıyor. Deterjan çekmecesinde aşırı köpük oluşuyor, deterjan çekmecesinden su kaçırıyor. Çamaşır makinası deterjan almıyor, altından su kaçırıyor veya makinam duruluma ya da sıkma yapmıyor gibi problemleriniz varsa hiç düşünmeden

Finlux Servisi İçerenköy

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM: 0216 606 0 840

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım