Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Dudullu Siemens Servisi
Dudullu Siemens Servisi

Dudullu Siemens Servisi

Uzman ekibimiz tarafından profesyonelce çözümler üretmekteyiz. Bu sayede kaliteli hizmetler  sunmaya çalışıyoruz. Beyaz eşya servisi diyerek geçiştirmeyin! tüm sorunlarınızı gidermek için yanınızdayız. Güven konusuna gelince tecrübeli, işinin ehli bir ekiple size her türlü sorunlarınızda yardımcı oluyoruz. Siz de beyaz eşyalarınızı emin ellere emanet ederek hemen çözüme ulaştırın!

Siemens marka beyaz eşya ürünlerin teknik servisi, bakım, onarım ve  tamir hizmetlerini onbeş yılı aşkın süredir yapıyoruz. İstanbul ilimiz Anadolu yakası Dudullu genelinde faaliyet gösteriyoruz. Çalışmalarımızı dünya ölçeğinde yerine getiririyoruz.

Servis talebinde bulunduğunuz takdirde evinize kadar gelecek olan, alanında uzman servis elemanları tarafından profosyonel ve ekonomik çözümler sunuyoruz.

Dudullu Siemens Servis

Dudullu Siemens Servisi olarak müşterilerimize daha kaliteli hizmeti sunmak adına sürekli gelişmeyi öncelik biliyoruz. Sizlerin önerileriniz bizim için çok önemlidir. Tarafımızdan aldığınız hizmet hakkında düşünce, öneri ve görüşleri çağrı merkezimize bildirmenizi rica ediyoruz. Geri dönüşü yapılan tüm bildirimler uzman IKINOX özel servisi tarafından titizlikle incelendikten sonra gerekli işlemler başlatılıyor.

Değerli müşterilerimize sunulan hizmetin daha kaliteli olması açısından sürekli iyileştirmeler sunma arzusu peşindeyiz. Uygun fiyat ile kaliteli hizmet amacındaki firmamız, orijinal yedek parça stoğunu da sürekli genişletmektedir.

Siemens Servisi Dudullu

Müşterilerimizin en ufak problemlerini bile çözüme kavuşturmak adına telefonlarımız daima kullanıma açıktır. Bize bir telefon uzaklıkta olduğunuzu unutmayın. En uygun fiyatlarla, hızlıca  garantili bir hizmet almak için Dudullu Siemens yetkililerine ulaşabilirsiniz.

Alanında gerekli eğitimi almış, tam donanımlı, her an hazır bekleyen gezici servisimizle problemlerinizi çözmeye hazırız.

IKINOX Dudullu müşteri hizmetleri : 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım