Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Dudullu Sharp Servisi
Dudullu Sharp Servisi

Dudullu Sharp Servisi

Beyaz eşya sektörü ürünlerinin büyük ölçüde standartlaşıp olgun ürün aşamasına gelmesi veya gelişmekte olan ekonomilerin iç piyasalarındaki yüksek talep potansiyeli sonucu, üretim merkezleri bu ülkelere kaymaktadır.

Elektrikli ev aletleri aynı zamanda dayanıklı tüketim malları kapsamına giren Beyaz Eşya Sektörü, sahip olduğu farklı teknolojileri sebebiyle çok geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.
Dudullu IKINOX Özel Servisi olarak hizmet verdiğimiz ürün çeşitleri: 

Dudullu Sharp Özel Servisi olarak tecrübe ve bilgilendirmelerimizden yararlanın! Cihazın ne kadar enerji tükettiğini gösteren “enerji sınıfı” birimine göz atın. Bu birim A harfinden F harfine giden sıralama ile verimliliği gösterir. A grubu, bu sınıflar içinde en verimlisi olup aynı performansı minimum enerji harcayarak yerine getirir.

Dudullu Sharp Servis

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için
IKINOX Sharp müşteri hizmetleri : 0216 606 08 40
   
Herhangi bir elektrik kesintisinde sorun yaşamak istemiyorsanız, buzdolabınızı alırken öncelikle saklama süresine dikkat edin. Gıdalarınızı kolaylıkla saklamak için rafları geniş ve kullanışlı buzdolaplarını tercih edin. Uzun yıllar sorunsuz ve problemsiz kullanım için belli süreçler de bakım yzptırmayı ihmal etmeyin.küçük detaylar büyük farklılıklar yaratır. Dudullu Sharp Servisi olarak güvenli hizmetin garantini veriyoruz. 
Şirketimiz Anadolu Yakası'nın en odak noktasında Dudullu bölgesinde servis ağımız her geçen gün büyüyor. İş yeri ve aranılan her yer için, misyonumuz tüm dünyada insanların yaşam kalitesini artıracak benzersiz ürünlere çözümler yaratmaktır.

Acil servisi desteği%100 güvenilir, uzman özel servisi. Profesyonel Ekip.
Dudullu ÇAĞRI MERKEZİ IKINOX : 0216 606 08 40 

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım