Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Dudullu Regal Servisi
Dudullu Regal Servisi
Regal; Beyaz eşya sektörü üretim yapısı, istihdama verdiği katkı ve ihracattaki etkinliği ile Türkiye’nin hem yüz akı hem de lokomotifi olan bir sektördür.

Beyaz eşya sektörünün birçok kategorisinde dünyada söz sahibi konuma gelen Türkiye, en az su tüketen çamaşır makinesi, en kısa sürede yıkayan, az su tüketen bulaşık makinesi, az enerji tüketen buzdolabı veya kurutucu, en sessiz çalışan çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve fırın örnekleri ile oldukça ses getirmektedir. Dudullu Regal Servisi olarak tüm bakım, onarım için her zaman hizmet vermekteyiz.

Buzdolabı, evde sürekli çalışan tek elektrikli ev aletidir. Evde tüketilen elektrik enerjisinin yaklaşık üçte biri buzdolabı için harcanır. Dudullu Regal Servisi olarak buzdolabı kullanımı doğru yapılırsa önemli enerji tasarrufu sağlanabilir.

Dudullu Regal Servisi

Kullanırken:

Buzdolabını, fırın, radyatör gibi ısı kaynaklarından ayrıca güneş ışınlarından uzağa yerleştiriniz.

Buzdolabını yerleştirirken arkasında veya yanlarında boşluk bırakınız.

Buzdolabının kapılarını uzun süre açık bırakmayınız.

Buzdolabına konulmadan önce, gıdaların fazla olan paketleri çıkarınız. Koruyucuların kalınlığı arttıkça, buzdolabı içindekileri serin tutmak için daha çok enerji harcayacaktır.

Buzdolabına sıcak yemek veya içecek koymayınız. Aksi halde üniteniz ısıyı uzaklaştırmak için daha uzun süre çalışarak enerjiyi fazla tüketecektir.

Beyaz eşya seçiminde püf noktalar neler?

İhtiyacınıza veya evinize uygun olabilecek modelleri seçin.

Hacim, beyaz eşya alırken dikkat edilmesi gereken önemli bir konudur. Öncelikle beyaz eşyanın yerleştirmek istediğiniz yere sığıp sığmayacağından emin olun.

Beyaz eşya seçerken, ürünün fiyatından çok kullanım kolaylığı ya da işleviyle ilgilenin.

Teknik servisi mümkün olan markaları tercih edin Dudullu regal servisi olarak güvenli hizmetin garantisini veriyoruz. 

Dudullu Regal Servis

Dudullu Regal Servisi kullanıcılarına en iyi hizmeti sunmayı misyon edinmiştir. Hizmet sırasında birçok parça değişimi gerçekleşebilir. Dudullu semtinde hizmet verdiğimiz tüm kullanıcılara 1 yıl boyunca garanti sunmaktayız. Sunulan hizmetin garanti kapsamında olduğunu unutmayın! Titizlikle gerçekleştiğini dikkate almanızı isteriz. Sizler de hizmetlerimizi deneyimleyerek, kalite ile çalışma fırsatını yakalayın!

Hemen bizi arayın! Dudullu Servisi müşteri hizmetleri tel : 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım