Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Dudullu Profilo Servisi
Dudullu Profilo Servisi

Günümüzde beyaz eşya sektörünün, dayanıklı tüketim malları imalat sanayi olarak, büyümenin itici gücü olan sanayi üretiminin artmasında en çok payı olan sektörlerin başında geldiği görülmektedir. Nitekim Türkiye beyaz eşya sektörü, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, buzdolabı ve fırından oluşan dört temel taşı bulunmaktadır.

IKINOX  teknik servis hizmetleri olarak profesyonel ekimizle bulaşık makinaları, davlumbaz, soğutucular, derin dondurucular, ve bunun gibi cihazlarınızda oluşan teknik sorunları 7/24 gercek servis anlayışı ile en kısa süre içerisinde müdahale edip üretim aksamalarının önüne en ekonomik fiyatlarla geçmekteyiz.

Dudullu Profilo Servisi

Dudullu Profilo Servisi Günümüz firma anlayışına paralel olarak üst düzey teknik donanım zenginliği ile çalışmalarını yürüten firmamız  aynı zamanda eğitimli uzman personel kadrosu ile hizmetlerinde devamlılık sergilemektedir.

Profesyonel hizmet anlayışı, üst düzey müşteri memnuniyeti anlayışı ile hareket eden Dudullu Profilo Servisi, başarısını innovasyon hizmetlerinden almaktadır.

Profilo Servisi İstanbul ilçesi Dudullu içinde en bilinen ve tercih edilen adreslerden olan IKINOX servisi, tüm elektrikli ev aletleriniz konusunda sizlere anında yardımcı oluyoruz.

PROFİLO markasının beyaz eşya, bakım, onarım ve montajını yapıyoruz. Sizler de tüm arızalarınız konusunda servisimizden istediğiniz gibi anında yardım alın! Uzman ekibimizin sunduğu kaliteli, güvenilir, uzun ömürlü hizmetler sayesinde artık beyaz eşyalarınız her zaman ilk günkü gibi olmaktadır.

Dudullu Profilo Servis

Beyaz eşyalar konusunda Dudullu çevresinde birçok kişinin ilk tercihi olan firmamız, tecrübeli bir şekilde sunduğu, garantili hizmetleri sayesinde her zaman kendinden memnun bırakmaktadır.

Memnuniyetinizi bizimle deneyimleyin! Dudullu Özel IKINOX TEL NO: 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım