Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

 Çekmeköy Sharp Servisi
Çekmeköy Sharp Servisi

Çekmeköy Sharp Servisi

Çekmeköy çevresine IKINOX özel servisimizin hizmet verdiği ürünler 

·         SHARP Buzdolabı.

·         Çamaşır makinası.

·         Bulaşık makinası.

·         Fırın, davlumbaz.

·         Ankastre ürünler servisi.

Çekmeköy pazarlarındaki gelişmelerle birlikte teknolojisi de gelişen elektronik eşya sektörü, teknolojik gelişimin temeline verimliliği oturtuyor.

Servis talebinizi müşteri çağrı merkezine veya internet üzerinden iletebilirsiniz. Uygun fiyatlarla hizmet veren firmamız kapıda kredi kartı ile ödeme imkanı da sunmaktadır. Çekmeköy Sharp Özel Teknik Servisi hizmet verdiği onarım, bakım ve arızalara garanti vermektedir.

Anında çözüm üretmek için çalışan IKINOX,  SHARP markalı cihazlarınıza bir yıl garantili teknik servis hizmeti verir. İstanbul anadolu yakasına hizmet veren IKINOX servisi çağrı merkezlerimizden arayarak randevu talebinde bulunabilirsiniz. Onarılması gereken beyaz eşyalarınız, ankastreleriniz ve kombileriniz için çekmeköy IKINOX servisi için bize ulaşın!

Hızlı ve güvenilir teknik servis anlayışı ile gezici mobil araçları ile aynı gün SHARP ürünlerinize servis imkanı. Vermiş olduğumuz hizmetler için Çekmeköy Sharp Servisi teknik ekip konusunda uzman ekiplerimiz size yönlendirilecektir. Teknik destek ekibimiz  sürekli eğitimlere tabi tutulur.

Çekmeköy Sharp Servisi beyaz eşya, ankastre ve buzdolabı arızalarınız için montaj bakım arıza, yedek parça satış sonrası hizmetleri sunmaktadır. 7/24  0216 606 08 40 Çağrı Merkezimizi arayabilir; beklemeden yorulmadan profesyonel SHARP Servis hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Tüm beyaz eşyalarınızın servisi ve sürekli yapılması gereken bakımlarda güvenli hizmetin garantisini Çekmeköy IKINOX Servisi olarak size sunuyoruz.

Çekmeköy çağrı merkezi :0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım