Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

 Çekmeköy Profilo Servisi
Çekmeköy Profilo Servisi

Çekmeköy Profilo Servisi

Günlük hayatımızın olmazsa olmazı beyaz eşyaların arızası durumunda size en kaliteli hizmeti sunuyoruz. IKINOX olarak Çekmeköy çevresinde hizmet verdiğimiz genel eşyalar;

·         Buzdolabı.

·         Çamaşır makinası.

·         Bulaşık makinası.

·         Ocak, aspiratörler.

·         Kombi.

·         Kurutma makinaları.

·         Ankastre cihazlar.

Çekmeköy Profilo Servisionarım veya arıza üzere kurulan özel bir firmadır. İstanbul Anadolu Yakası geneline hizmet veriyoruz. 15 senelik tecrübeli ustalarımız sayesinde kaliteli bakımlar yapıyoruz. Bakımve onarımlara bir sene garanti veriyoruz. O216 606 08 40 Müşteri hizmetleri numaramızdan bizlere 24 saat ulaşabilirsiniz.

Çekmeköy Profilo Servisi hizmetleri olarak beyaz eşya alanında 15 yıldır, tecrubeli çekirdek kadromuzun yönetiminde aktif ve dinamik profesyonel kadromuzun 7/24 hizmet anlayışımız ile çekmeköy  genelinde sürmekte olup beyaz eşya arızaları konusunda uzmanlaşmış teknik servisi, hizmetleri sunmaktayız. Onarım, bakım işlemlerinde hijyen kurallarına uygun olarak yedi gün yirmi dört saat tüm İstanbul geneline hizmet vermekteyiz. Firmamız tarafından elektrikli cihazların periyodik bakım ve kontrolleri yapılmaktadır.

Geçmiş yıllarda edindiği deneyim ve birikimleri ile üst seviyede hizmet anlayışını ilkesi olarak kabul eden firmamız, yüksek müşteri memnuniyeti prensibiyle hareket etmektedir.

Günümüz firma anlayışına paralel olarak üst düzey teknik donanım zenginliği ile çalışmalarını yürüten firmamız  aynı zamanda eğitimli ve belgeli uzman personel kadrosu ile de hizmetlerinde devamlılık sergilemektedir.

Profilo Özel Servisi uzun yıllardan beri halkı için çalışmakta zor durumda kalmamanız mağdur olmamanıziçin elinden gelen her şeyi yapmaktadır.

Özel servis numarası IKINOX : 0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım