Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Çekmeköy Hotpoint Servisi
Çekmeköy Hotpoint Servisi

Çekmeköy Hotpoint Servisi  Beyaz eşyalar, uzun süre kullanılmaya müsait üstün dayanıklı ürünlerdir. Ancak yanlış kullanımlar beyaz eşyaların ömrünü kısaltabilir ve performanslarını düşürür. Beyaz eşyaları satın alırken on yada onbeş yıllık kullanım ömrü boyunca sağlayacağı enerji tasarrufunu düşünüp sonrasında yanlış kullanmak elbette mantıklı değildir.

Çekmeköy Hotpoint Servisi

Çekmeköy de bulunan servisimizin hizmet verdiği ürün çeşitleri;

·Buzdolabı.

·Fırın servisi .

·Çamaşır Makinesi. 

·Bulaşık Makinesi.

·Kurutma makinaları.

·Ankastre set cihazları.

Hotpoint Servis Çekmeköy             

Çekmeköy Hotpoint Servisi İstanbul Anadolu yakası bölgesine servis ulaştırmaktadır. Arıza talebinde bulunduğunuz takdirde evinize kadar gelecek olan alanında uzman teknisyenler  tüm cihazların arızalarına uzman bir şekilde çözüm üretmektedir. Çekmeköy Hotpoint Servisi olarak kaliteli, güvenilir bir hizmet anlayışı olan firmamız, onbeş yılı aşkın süredir sektörde olmanın verdiği tecrübe ve özveri ile çalışmalarına devam etmektedir.

Çekmeköy Hotpoint Servis 

Çekmeköy Hotpoint Servisi  Oysa doğru kullanımla hem enerji tasarrufu sağlayabilir, hem de ömürlerine ömür katabiliriz. Sizi kullanım yanlışlarından, ekstra bakım ve onarım masraflarından kurtaracak önerilerimiz;Buzdolaplarınızı temiz tutmalısınız. Temizlik yaparken fişi çekilmeli ve içindeki yiyecekleri çıkartmalısınız. Tüm raf bölmeleri temizlemeli, kuruduklarından emin olmalısınız.

Hotpoint Servisi Çekmeköy

Çekmeköy Hotpoint Servisi Buzdolaplarınızı ve derin dondurucularınızı aşırı doldurmayın. Yiyecekleriniz arasından hava geçtiğine emin olun. Buzdolaplarınızı, derin dondurucularınızı darbelerden ve yüklerden koruyun. Aşırı çalışma koşullarından sakının. Mevsim normallerini aşmayın. Eskiyen lastikleri, rafları değiştirin ya da düzenli olarak bakım yaptırın.

Çekmeköy Hotpoint Servisi 

Önemli Not : Firmamız Özel servis hizmeti vermekteyiz. Garantisi olan cihazlara hizmet verilmemektedir. Garanti kapsamı dışında kalan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda müdahale edilir. Firmamız tarafından yapılan işlemlerde değişen parçalar 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.İKİNOX BÖLGE SERVİS İLETİŞİM:0216 606 08 40

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım