Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Bulgurlu Siemens Servisi
Bulgurlu Siemens Servisi

Bulgurlu Siemens Servisi

IKINOX servisi olarak yaklaşık on beş yıldır, güvenilir bir şekilde hizmet vermekteyiz.

BulgurluSiemens Servisi; Yıllardır ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlayan SİEMENS servisi olan IKINOX, No-Frost buzdolabı gibi ev eşyalarının onarım ya da bakımı durumunda size en kaliteli çözümü sunar.Bulgurluçevresine servisimizin hizmet verdiği genel eşyalar;

·         No-Frost Buzdolabı.

·         Fırın.

·         Çamaşır Makinesi. 

·         Bulaşık Makinesi.

·         Termosifon servisi. 

·         Kurutma makinaları.

Siemens Servis Bulgurlu

İşletmeler tarafından piyasaya sunulan markaların sayısı her geçen gün artmaktadır. İstanbul Bulgurlu da ikamet eden müşterilerimize ve mahallelerine servisizim her gün onlarca müşterinin hizmet talebine hızlı şekilde hizmet vermekteyiz.

Siemens Beyaz Eşyalar Arızalandığında Ne Yapmalı?

Örneğin; Buzdolapları günümüz modern toplum yaşamının en gerekli beyaz eşya ürünlerinin başında ilk sırada yer alır. Buzdolabı teknolojisi ile birlikte artık gıdaları daha uzun süreler, ilk günkü tazeliğini koruyacak şekilde saklayabilme şansına sahip olabiliyoruz.

Bulgurlu Siemens Beyaz Eşya Servisi

Kullanım sırasında olağandışı haller ile karşılaşılmasına ve buzdolabının mevcut performansından verim alınmamasına neden olabilen bu sorunlara yönelik olarak Bulgurlu Siemens Servisi merkezi tarafından profesyonel servis hizmetleri sunuluyor.Kurumsal ve profesyonel hizmet standartları çerçevesinde sunulan Bulgurlu Siemens Servisi hizmetleri ile çamaşır makinelerinin arızalanmaları durumunda  kaliteli şekilde onarımının gerçekleştirilerek,daha uzun ömürlü bir kullanımının oluşturulabilmesi sağlanabiliyor.

Bulgurlu Siemens Ankastre Servis

IKINOX Siemens Servisi Sizlere her daim kaliteli uygun fiyat sunan servisimiz ödemelerde her zaman kolaylık sağlar. Sizlere eft, banka kartları ile ödeme veya kapıda elden nakit ödeme gibi seçeneklerde sunar. Kaliteyi  en üst seviyede yaşamak siz değerli müşterilerimizin de hakkıdır. Kaliteli hizmeti ve uygun fiyatı almakiçin sizlerde 7/24 kurumsal firmamıza ulaşabilir taleplerinizi iletebilirsiniz .Bulgurluçevresinde amacımız, müsterilerimize en hızlı ve en guvenli hizmeti vermektir. Zor durumda kalmamanız mağdur olmamanıziçin elinden gelen her şeyi yapar.

SİEMENS SERVİS BULGURLU TEL NO: 0216 606 08 40

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR.

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım