Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Bulgurlu Küppersbusch Servisi
Bulgurlu Küppersbusch Servisi

Bulgurlu Küppersbusch Servisi

Beyaz eşyaların bakımı uzun süreli kullanımlar için büyük önem taşımaktadır. Bulgurlu Küppersbusch Servisi, beyaz eşya servisi olarak ekiplerimiz tamir  bakım ihtiyaçlarınızda da müşterilerinin yanındadır. Beyaz eşya, Küppersbusch fırın , kombi gibi aklınıza gelebilecek her türlü bakım  onarım için bizi arayabilirsiniz. Alanında uzman ekipler ile birçok markada gerçekleştirdiğimiz bakım / onarım çalışmaları ile her zaman yanınızdayız.

Küppersbusch Servis Bulgurlu

Küppersbusch Türkiye, beyaz eşyalarımız artık yaşantımızda olmazsa olmaz bir yer tutmakta. Temel yaşam ihtiyaçlarımızı karşılayan ürünler, bozulma ya da arıza durumlarında hayatımızın olumsuz olarak etkilenmesine neden olurlar. Bulgurlu Küppersbusch Servisi ekipleri aldıkları düzenli eğitimlerle hem müşteri ilişkileri konusunda hem de yeni modellerin kullanımı ile tamiri konusunda bilgilendirilirler.

Bulgurlu Küppersbusch Beyaz Eşya Servisi

Bulgurlu Küppersbusch Servisi yaygın servis ağımız ile IKINOX Bulgurlu Küppersbusch Servisiİstanbul Anadolu Yakası ilçelerine hizmet veren ekiplerimiz hızlı ve kaliteli hizmet için titiz çalışmalar gerçekleştirirler. Hizmet taleplerinde müşterilerimize sunduğumuz seçenekler ile tüm gün evde beklemek zorunda kalmazsınız. Bulgurlu Küppersbusch Servisi  elektronik ürünlere gerekli müdahaleyi yapacak teknik donanıma sahip elemanlarda oluşmaktadır. Gerekli bakım ve onarım çalışmalarımız müşterilerden alacağımız onay ile tamamlanır ve ürünleriniz adresinize teslim edilir.

Bulgurlu Küppersbusch Ankastre Servis

IKINOX Servis, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Müşterilerimize sağladığımız servis hizmetleri şunlardır;

•İşinde uzman personeller ile çalışmaktayız.

•Doğru, yerinde ve zamanında tespitlerle ürünü tamir etmekteyiz.

•Tamir sonrası ürünü sizinle birlikte kontrol ederiz.

•Randevuya zamanında gideriz.

•Müşterilerimize yedek cihaz tahsis ederiz.

•Beyaz eşyalarınızın tamirini 1 yıl garantili olarak yapmaktayız

Bulgurlu IKINOX Servis desteği %100 güvenilir, uzman teknik ekip, yaygın servis ağı ile 7/24 hizmet vermektedir.

Bulgurlu Küppersbusch Servisi İletişim:0216 606 08 40    FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR.

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım