Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Bulgurlu Bosch Servisi
Bulgurlu Bosch Servisi

Bulgurlu Bosch Servisi

2000 yılından itibaren sektörde bulunan beyaz eşya tamir bakım onarım konusunda oldukça deneyimli bi okadarda müşterisene değer veren teknik servisi anlayışı olan IKINOX Bosch Servisi İstanbulun Anadolu yakasın da istenilen adrese istenilen zamanda gitmektedir. Memnun  müşteri pörtföyü temel ilkesidir.

Bulgurluda bulunan servisimizin hizmet verdiği ürün çeşitleri;

·         Buzdolabı.

·         Çamaşır makinası.

·         Bulaşık makinası.

·         Fırın, davlumbaz.

·         Kombi.

·         Ankastre ürünler.

Bosch Servis Bulgurlu

Bulgurlu Bosch Servisi olarak on beş yıldır elektirikli ev aletlerine sektöründe eğitimli uzman kadrosuyla teknik servis hizmeti vermektedir. Hedefimiz hızlı teslimat ve uygun fiyatı müşterilerimize sunmaktır. Uzman teknik kadromuz ile Istanbul içi gezici servis ağımızla ihtiyacınız olan her an yanınızdayiz.Aradığınız teknik servisi profesyonelliğini de ekibimizde bulabilirsiniz. Bulgurlugenelinde BOSCH markalı ürünlerin sorunsuzca kullanmanızı sağlayacak bakım onarım ve tamir uygulamalarını sunmaktayız.

Bulgurlu Bosch Servis

Bosch marka beyaz eşyalarınızın bakım ve onarım hizmetini kapınıza kadar getiriyoruz. Bir telefon ile tecrübeli teknik ekibimiz en kısa sürede size ulaşır. Bulgurlu IKINOX fiyat olarak ekonomik  çözümü size sunar. Bu hizmetlerimizden Siz de yararlanmak istiyorsanız hemen bizi arayın!

Servisimizde değiştirilmek üzere kullanılan tüm parçalar orijinal yedek parçalar olup, bir yıl boyunca servisimizin garantisi altındadır. Böylelikle güven duyabileceğiniz bir servis anlayışıyla, hizmetimize artı bir puan daha katarak müşterilerimizin memnuniyetine giden yolda bir adım daha ilerlemekteyiz.

Bulgurlu Bosch Beyaz Eşya Servisi

Bulgurlu Bosch Servisi tüketicilerine her zaman çağdaşbir hizmet sunmayı hedeflemiş ve yerine getirmiştir. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı çalışan ve profesyonel ekibi ile hizmet veren Bulgurlu Bosch servisi firmamız müşterilerine her zaman minimum fiyatlar eşliğinde hizmetini sunmaktadır.

Bulgurlu BOSCH IKINOX Servisi iletişim :0216 606 08 40

FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR.

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım