Servis Merkezi
Çalışma Saatleri 7/24 hizmet
Bizi Arayın +90 216 606 08 40

Bulgurlu Ariston Servisi
Bulgurlu Ariston Servisi

Bulgurlu Ariston Servisi

Tüketici tercihlerinin ön planda tutulması, gelişmiş pazarlama teknikleri ve iyi işleyen servis yapısı ihracattaki büyük başarının temelini oluşturuyor.Bulgurlu Ariston Servisi
elektrikli ev aletlerinin montajını, bakım ve onarım yaparak, bu konuda son derece titiz bir şekilde çalışıyoruz. elektrikli eşya servisi konusunda Bulgurlu ve çevresinde birçok kişinin ilk tercihi olan firmayız. Tecrübeli şekilde sunduğumuz, 1 yıl garantili hizmetlerimiz sayesinde her zaman müşterilerimizi memnun bırakıyoruz.

Ariston Servisi Bulgurlu

Ariston Servisi IKINOX olarak eşyalarınız yüzünden yaşamış oldugunuz sorunlar için güven, kaliteli işçilik, tamir ayrıca aynı gün servis hizmeti sunuyoruz. Haftada yedi gün yirmi dört saat kesintisiz hizmet veriyoruz. Bulgurlu bölgesinde uzun yıllardır çalışmaktayız. Profesyonel iş ahlakı ile tüm soru ve düşüncelerinizi baza alarak çalışma rotası belirliyor ve gerekeni yapıyoruz.

Bulgurlu Ariston Servis

Hızlı yaşamın getirdiği zaman kısıtına yönelik yeni koşullar tüketicinin beyaz eşya tercihlerine de direk olarak etki etmektedir. Yüksek hacimli ve tazelik süresini uzatan özelliklere sahip Ariston buzdolapları haftada bir alışveriş yapma şansına sahip olan, sayıları gün geçtikçe artan ailelerin tercihi olmuştur. Benzer şekilde çamaşır makinalarında yıkama kapasiteleri her geçen yıl artmış, kurutma makinalarına talep yükselmiş, bulaşık makinalarında hızlı yıkama fonksiyonlu ürünler öne çıkmıştır.

Bulgurlu Ariston Beyaz Eşya Servisi

Eşyalarınız zamanla deforme olabilir, bunun sonucunda ceşitli arızalar ortaya çıkabilir. Böyle bir durumda ihityacınız olan tek şey güvenilir olan servistir. İşimizin arkasında durarak sizlere güven aşılamaktayız. Sizler de beyaz eşyalarınızın profesyonel şekilde onarılmasını isterseniz bizlere ulaşın, güvenli hizmetin rahatlığına kavuşun!

Bulgurlu Ariston Servisi TEL NO : 0216 606 08 40   FİRMAMIZ ÖZEL SERVİSTİR.

Sitede adı geçen marka ve logolar ilgili firmalara ait olup tescillidir. İkinox Özel Servis hizmeti sunmaktadır.© 2018 İkinox Özel Servis Telif hakkı saklıdır!

Web Tasarımweb tasarım